ynocentta a scris:
Teoretic aveti perfecta dreptate
Practic sunt putine situatii in care reprezentantul legal al asociatiei de proprietari...
Eu am explicat ce trebuie sa faca in mod practic si nu teoretic.
Dumneavoastra generalizati si vedeti doar lucrurile negative ce se intampla in unele asociatii iar din mesajul dumneavoastra putem deduce ca cel nedreptatit, neindrumat, nelamurit... nu are nici o sansa in asociatie si eventual trebuie sa "se predea", sa plece din asociatie sau din tara.
Care este solutia practica propusa de dumneavoastra?
Sa nu-mi insirati iar suspiciunile ce le aveti, ci doar solutii practice, daca aveti.
Aprecierile pe care le faceti se bazeaza, asa cum afirmati, pe subiectele deschise pe acest forum. Ori, asa cum am mai explicat si alta data, este firesc, este normal ca pe acest forum majoritatea celor care pun aici ntrebari, o fac pentru ca nu cunosc legislatia, nu stiu ce drepturi au, sunt nemultumiti de conducerile asociatiilor in care traiesc si in carte nu se aplica legislatia corect... Dar acestia nu reprezinta nici unu la suta din numarul persoanelor din Romania ce traieste la bloc.
Din acest punct de vedere forumul avocatnet seamana cu salile pline de la Tribunal si daca intrati acolo o sa vedeti ca marea majoritate a celor din salile de judecata sunt acolo pentru ca au niste probleme, pentru ca se judeca cu cineva... Ori acestia pot fi cateva sute de oameni fata de milioanele care sunt in afara Tribunalului si care nu au nici o problema cu justitia, cu vecinii, cu infractorii..
De asemenea putem compara forumul avocatnet si cu un spital unde vin oamenii sa caute a se vindeca sau sa-si imbunatateasca starea de santate. Spitalul este plin, stau si doi in pat si sigur ca majoritatea pacientilor sufera, sunt tristi si nemultumiti adesea de tot ce este in jurul lor. Dar, atentie, acestia sunt totusi o minoritate, iar marea majoritate, milioane de oameni sunt in afara spitalului, la munca, la scoala, la teatru, la miting si nu au nici o suparare fata de medici si personalul medical.
Va rog sa aveti in vedere ca daca as posta pe forum in fiecare zi alt subiect in care sa spun cate lucruri bune, legale, normale ce se intampla in asociatii, nu ar prezenta interes decat pentru un numar foarte mic de forumisti. Poate ar posta 2-3 forumisti cate un mesaj de felicitate si-atat.
Un exemplu este subiectul deschis pentru a ne ajuta, a face un schimb de experienta, a ne lamuri..., cum trebuie sa desfasuram adunarile generale, acum fiind perioada desfasurarii acestora. O sa constatati ca acest subiect nu prezinta un interes asa mare, cu toate ca este de actualitate. De ce? Nu prea este subiect de contrazicere, de scandal, de Gica-contra, ci un subiect cuminte, un subiect din care se poate invata. Iata-l:
www.avocatnet.ro/content/for...