Am iesit din perioada pentru cresterea copilului iar societatea la care trebuia sa ma intorc in cadrul muncii mi-a incetat activitatea cu art 65 alin 1, deoarece au activitatea suspendata. M-am dus sa ma interesez pentru dosarul de somaj si mi-au spus ca imi trebuie adeverinte de la toate locurile de munca "cu baza de calcul". De la ultimul loc de munca am obtinut-o insa din alte parti nu le-am primit in acest format sub pretextul ca nu mai gasesc in arhiva toate informatiile de care au nevoie si ca merg si asa cum sunt completate. Stiu sigur ca la AJOFM mi s-a precizat clar ca vor cu baza de calcul si din trecut. Asta inseamna ca nu-mi vor acorda ajutorul de somaj? E musai cu baza de calcul si din urma? Ce trebuie sa fac, politie cu angajatele care ar trebui sa-mi dea adeverintele in felul in care imi sunt cerute? Precizez ca la ultimul loc de munca am doar 10 luni iar din urma mai am vreo cinci ani si jumatate.
Urmatoarea dilema este ca de la ultimul loc de munca mi-au spus sa ma duc eu la ITM cu decizia de incetare a activitatii pentru ca firma daca are activitatea suspendata nu mai are angajati. E ok asa? Trebuie sa mai solicit de la ITM vre-o adeverinta care mi-ar trebui la somaj?
Va rog foarte mult daca ma puteti lamuri pentru ca din cauza lipsei mele de informatii chiar am fost mintita si intarziata cu dosarul. Pentru ca de la ultimul loc de munca imi erau necesare si informatii printate din revisal si m-au mintit ca nu le mai au si nu ma pot ajuta. Ulterior am aflat ca sunt obligati sa pastreze aceste informatii si cand i-am sunat au dat-o cotita si pana la urma au zis ca au informatiile.
Daca sunt in concediu de crestere copil si imi caut un alt loc de munca la angajare mi se cere vreo adeverinta de venit sau altceva de la fostul angajator?
Am inteles ca in lipsa CM adeverinta de venit este obligatorie dar daca vin din concediu se mai cere?Sau alte acte doveditoare incetarii activitatii la firma anterioara?
1. Cat ati fost in CCC ati avut contractul individual de munca (CIM) suspendat adica erati tot salariata acelei unitati dar nu prestati munca si nu primeati salariu.
2. - Asa ca tot trebuie sa incetati relatiile de munca cu actualul angajator.
- La incetarea CIM angajatorul trebuie sa va inmaneze decizia de incetare a CIM, adeverinta de vechime si adeverinta tip pentru somaj (chiar daca nu veti beneficia de indemnizatie de somaj este posibil sa aveti nevoie de ea mai tarziu).
3. Noul angajator nu are ce sa va ceara de la fostul angajator (poate doar o recomandare, caracterizare, daca este cazul).