avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare / cumparare a unei cote indivize
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare / cumparare a unei cote indivize

As vrea sa achizitionez un apartament.Proprietarii(caci sint doi prin actul de succesiune) au 75 respectiv 25 la suta cota din respectivul apartament.Cel cu 25% nu vrea deocamdata sa iasa din indiviziune.Pot eu legal sa cumpar doar cele 75% de la celalalt propietar urmand sa ma judec cu cel care nu vrea azi sa iasa din indiviziune ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lorma , utilizator 09:09, 6 Noiembrie 2008
Multumesc mult celor care mi-au raspuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scara nu are asociatie de locatari se poate vinde uscatoria ? spiridus spiridus Buna seara, Un bloc cu doua scari, prima NU ESTE CONSTITUITA IN ASOCIATIE DE PROPRIETARI , nu exista nici administrator, a doua scara cred ca au ... (vezi toată discuția)
Vanzare de apartament victor0744 victor0744 Salut comunitatea avocatnet! As dori sa stiu daca pot sa-mi vand partea ce-mi revine dintr-un apartament.Pe acel bun sunt 4 beneficiari.Cei trei nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament sanette sanette Am un apartament cumparat din care detin 60%.Este cumparat in coproprietate cu foasta prietena.Ce poat face ca sa imi ramana mie apartamentul in conditiile in ... (vezi toată discuția)