avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită TERMEN DE EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

TERMEN DE EXECUTARE SILITA

Buna seara, Am o intrebare. Am depus la cabinetul unui executor judecatoresc o cerere de infintare a unei popriri pe salariul debitorului. In cat timp este legiferat sa se comunice debitorului infintarea popririi. Este un timp de comunicare ?, este legiferat ? este normal ca comunicarea sa se trimita debitorului dupa 54 de zile? Ex. Pe 1 Septembrie depunere cerere si pe 24 Octombrie expediere catre debitor. Nu cumva este o manareala? Multumesc. Mosu Campan.
Cel mai recent răspuns: Mosu Campan , utilizator 17:57, 6 Noiembrie 2008
Buna seara. Stimata doamna, nu am nimic cu nimeni personal. Imi cer scuze daca din raspunsul meu a razbatut o nuanta de suparare. am vrut ca nuanta sa fie de revolta. Nu omul este devina, sistemul este rasucit. Cred ca legea trebuia sa fie mai explicita si sa nu permita liberul arbitru.
Daca cumva activati intr-o localitate mai mica, stiiti foarte bine ce se intampla in justitie cand toata lumea cunoaste pe toata lumes si vine un intrus care cam vrea sa schimbe aceasta conceptie. Este o problema de relationare intre oameni si legi. Si pentru ca eu sunt inginer va rog sa imi permiteti sa fac o reflexie despre aplicarea Legii. Orice Lege are eficacitatea invers proportional cu patratul distantei intre locul de concepere si locul de aplicare, inmultit cu nr. de locuitori. Altfel se aplica legea la Bucuresti si altfel in satul din munti cu numai 1000 de loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare deschis-prescriere creanta gyandy gyandy Buna ziua. In urma deciziei pronuntate de ICCJ Bucuresti s-a dat hotarare/decizie definitiva si irevocabila prin care debitorii (3) in solidar au de plata o ... (vezi toată discuția)
Executare silita manuelazanoaga manuelazanoaga Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea, care este urmatoarea: Sotul meu a contractat un card de nevoi personale de la BancPost, ... (vezi toată discuția)