avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu am platit de 4 ani pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu am platit de 4 ani pensie alimentara

pana in 2008 am platit pensia alimentara mi se oprea direct din salariu .dar firma la care lucram a dat faliment .am mai lucrat perioade scurte dar la negru si atunci am incercat sa trimit pensia alimentara prin mandat postal si mia fost returnat .mentionez ca mama copilului inpreuna cu copilui nu mai este in tara din 2006 fiind plecata in germania .cum sa procedez ca sa nu am probleme in clipa cand ea va veni in tara ?de fapt ca sa nu am probleme cu lege ce pasi sa urmez ?
Cel mai recent răspuns: macul rosu , utilizator 20:15, 18 Martie 2012
pensia alimentara cand lucram se trimitea pe adresa din romania .mi se opreau direct din salariu .multumesc pentru saturi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copilului - pensie de intretinere refuzata de mama laurentiu120 laurentiu120 bună ziua sunt o persoană care in urmă cu 2 ani am avut un accient si am rămas paralizat .eu am trăit in concubinaj cu o femeie 5 din care a rezultat un ... (vezi toată discuția)
Neridicarea pensiei de intretinere,rea vointa din partea mamei popaliviu67 popaliviu67 Am o mare rugamintela dvs., Sunt divortat de aproape 2 ani,urmind sa platesc copilului o pensie de intretinere in cuantum de 300 ron, iar din luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ana2006 ana2006 trebuie sa platesc pensia alimentara la copilul meu.unde trebuie sa ma adresez la ce institutie ?am nevoie de ceva acte? poate sa puna altcineva banii in locul ... (vezi toată discuția)