avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul fara plata sau absente nemotivate pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul fara plata sau absente nemotivate pe perioada sarcinii

fiind insarcinata angajatorul m-a obliga sa-mi d-au demisia.refuzand si cerand explicatii pe care nu le-am primit am fost obligata sa ma adresez itm-ului.dupa rechemarea la munca la eliberarea adv am constatat ca fig cu 34 zile de c.f.p sau abs.nem. eu nu am fost instiintata de nici un fel.cum rez. aceasta prob. sa pot introduce dosarul de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 16 Februarie 2012
Plangerea penala o deuneti fie la Politie . fie la Parchet .. Model de plangere penala il gasiti aici:
[ link extern ]

in baza carui articol se incadreaza falsul si uzul de fals si daca pot timite la care parcht sau politie a jud arges sau ilfov?
Fals in inscrisuri sub semnatura privata - art.290 C.pen.
Plangerea se depune la Politia sau la Parchetul de pe langa Judecatoria in raza careia s-a savarsit infractiunea ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc 2016 va rog ajutati-ma andreeadavid1 andreeadavid1 as dori sa ma lumineze cineva daca ma incadrez sau nu pt ccc deoarece am fost si am intrebat iar una imi spune ca da alta ca nu eu nu stiu ce sa mai inteleg ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului carmengruiet carmengruiet Buna ziua, am urmatoarea situatie: sunt insarcinata si urmeaza sa nasc aproximativ in 16/11/2012. Eu lucrez de cativa ani , insa in luna februarie 2012 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copii kovrigal kovrigal Buna ziua, Intrebarea mea este daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil in cazul care am intrerupere in cartea de munca. Am lipsa in cartea de munca ... (vezi toată discuția)