avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post

Buna ziua! Am fost anuntat ca se va desfiinta postul(programator IT), dupa aprox 1 an de la angajare, insa nu am primit inca o notificare in scris. Conform vechiului contract colectiv de munca(2007-2010 cel semnat de mine la angajare) pe langa cele 20 de zile lucratoare platite se oferea si minim un salariu compensator. Mentionez ca firma la care lucrez, are aprox 50 de angajati si nu are un contract colectiv de munca nici la nivel de unitate nici la nivel de ramura. Este posibil asa ceva? Prin urmare mi se va acorda vreo alta remuneratie in afara celor 20 de zile lucratoare platite. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:53, 16 Februarie 2012
Nu s-a publicat in niciun monitor referitor la CCMN ... la sfarsitul anului 2010 - inceputul anului 2011 toata lumea stia ca CCMN 2011/2014 va intra in vigoare , insa acesta nu s-a mai inregistrat la Ministerul Muncii.

Daca este vorba despre un ccm la nivel de ramura de activitate , atunci a existat posibilitatea prelungirii acestuia.
Cum pot afla din ce ramura de activitate face parte codul CAEN 6311?
codul CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
Acest cod CAEN face parte din sectorul de activitate - Tehnologia informației și telecomunicații , pentru care nu exista incheiat c.c.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie alex44 alex44 Lucrez de 3 ani ca inginer intr-o firma (srl) cu mai mult de 100 angajati,dar care nu are contract colectiv de munca.acum cateva zile,pe 23,mi s-a pus in fata ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca din motive ce nu tin de angajat - ccm ramura geronimo00 geronimo00 Buna ziua, Din motive (pretexte) financiare mi s-a adus la cunostinta verbal ca urmeaza sa mi se incheie contractul de munca in curand. In cazul ... (vezi toată discuția)
Concediere art 65 (1) desfiintare loc de munca anymaryh anymaryh Buna seara! va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri: 1. termenul de preaviz de 20 zile lucratoare este de la data comunicarii, de ex. prin posta, este ... (vezi toată discuția)