Da, evident ca daca a studiat dosarul trebuie sa va spuna ce considera.
Aici aveti dreptate in mod sigur pentru ca nu a studiat dosarul doar pentru cultura lui generala.
Luati legatura cu el sa va spuna ce considera.
Poate ca el va considera vinovat si considera ca nu va poate apara.Nu am cum sa imi dau seama ce este in capul avocatului.
Si eu studiez mai intai dosarul dar intotdeauna comunic clientului ceea ce consider sau care sunt problemele.
Cazul cu profesorul arestat trebuia de mult timp rezolvat de avocati.Adica trebuia cercetat in stare de libertate.
Dupa parerea mea omul a fost pus in stare de libertate extrem de greu...
Aici nu este vorba daca a studiat sau nu. Problema este ca sa oferit sa ma reprezinte pro-bono, cand de fapt mi-a luat banii si ma lasat balta. Analogia cu profesorul am facut-o pentru a arata ca desi acel om este totusi vinovat de relatii sexuale cu o minora un avocat l-a aparat (nu stiu cati bani ia dat) In legatura cu vinovatia mea sigur nu. Problema este ca sunt implicati un procuror si un politist in aceasta mizerie. O singura precizare pentru ca spatiul este prea mic . Un constructor a primit avans 150.000 lei avans pentru o lucrare. A furat 65.209, iar dirigintele de santier a receptionat lucrarea fara sa verifice stadiul lucrarilor (asa a declarat la politie) Cu toate acestea politist si procuror spun ca dirigintele a fost de buna credinta si unul propune altul dispue SUP a dirgintelui. Administratorul (tatal meu) moare stop cardiorespirator, cumnatul meu se sinucide iar eu si soara mea suntem exectati de ANAF pentru 850.000 lei firma fiind bagata in faliment de acesti indivizi cu ajut. organelor de ancheta care au facut praf ancheta.
Trebuia sa va dea amanuntele necesare pentru a intelege.
Aveti dreptul de a-i cere explicatii.
Puteti sa il intrebati care sunt probele care va pot dovedi ca fiind vinovat.
~ final discuție ~