avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... expertiza medico legala
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

expertiza medico legala

expertiza medico legala se dispune doar la cererea organului de cercetare penala? in cazul accidentelor de munca cu incapacitate temporara in cazul meu 175 de zile eu trebuie sa fac plingere la prim procuror in termen de 20 de zile si sa cer redeschiderea anchetei? ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: comerciantu , utilizator 23:11, 29 Martie 2013
Nu, se poate contesta la ITM sau la Inspectia Muncii in termen de 30 de zile
acum cred pot trimite complet ma cam incurc cind aici cind priv ce sa fac? ati primit fila ?
imi trebuie un avocat si nici atunci nu cred ca asta e sor asteptat sa dau coltu numa ca no fost sa fie si acuma am o viata numa eu stiu
Am si eu o rugaminte. Imi puteti spune in ce prevedere legala scrie ca se poate contesta in 30 de zile?
Va multumesc
deci in urma accidentului sint gasit vinovat ca nu am purtat echpamentul din dotare ,in momentul accidentului eram undeva in afara incintei ,adica la un anumit furnizor de materiale urmam sa incarc ceva si sa ma intorc la sediu la ocul respectiv eram eu si gestionarul neexistind alti martori sa terminat de incarcat sa verificat marfa urmind a fi intocmite actele pe marfa respectiva acest lucru nu sa mai intimplat eu am fost lovit de ceva foarte dur provocindumi o fractura de craniu si pierzindumi cunostinta de mentionat ca gestionarul nu apucase sa plece de la fata locului si nu avea cum sa nu vada ce sa intimplat findca masina era la intrarea in magazia respectiva eu nu am apucat sa fac nimic el trebuia sa inchida usile la magazie ,eu oblonul la masina din cauza vintului ar fi trebuit sa ne ajutam reciproc amindoi ne grabeam el cu usile eu cu oblonul eu nam apucat sa fac nimic el nu stiu nu specifica nimic in procesul verbal pe care il am eu pozele facute la reconstituire sint facute in asa fel incit nu se vede magazia respectiva nici usile inchise sau deschise , in ancheta nu se specifica nimic doar ca mar fi gasit jos nu se specifica distanta pozitionarea fata de magazie fata de usile deschise in momentul incarcari totul este descris in defavuarea mea si bazat pe faptul ca nu am purtat casca

Alte discuții în legătură

Securitatea in munca comerciantu comerciantu ancheta facuta de organele cercetare penala trebuie sa fie independenta de cea facuta de comisia de la ssm? in cazul unui accident de munca cu incapacitate ... (vezi toată discuția)
Modificare partiala sau totala act - intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii comerciantu comerciantu daca cineva modifica partial sau total un act pentru a se sustrage urmariri penale se considera fals in acte? fals sub semnatura privata? sau ? ce ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident de munca Corrina001 Corrina001 Stiu ca legea muncii prevede in caz de AM, indiferent de cine este vinovat, ca firma este obligata la plata unor salarii compensatorii pt victima cat si pt ... (vezi toată discuția)