avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... precontract casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

precontract casa

daca am dat avans la o casa si constructorul a depasit termenul cu peste 2 luni de zile, sunt indreptatit sa imi cer banii inapoi? chiar daca in precontract se specifica ca daca ma razgandesc pierd avansul?
Cel mai recent răspuns: olteanugeo , utilizator 18:38, 19 Februarie 2012
nu mai scrie nimic altceva in afara de faptul ca termenul se poate prelungi cu acordul scris al partilor. se modifica cu ceva? eu nu sunt de acord sa prelungim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune vanzare cumparare - recuperare avans Alice..C Alice..C Buna seara, In iunie 2021 am incheiat o promisiune bilaterala de vânzare-cumpărare pentru un apartament intr-un bloc nou in constructie. Incheierea in ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare nerespectata de vanzator arthuraxeit arthuraxeit buna ziua, am incheiat la notar un antecontract de vanzare - cumparare (promisiune de vanzare) pentru cumpararea unui apartament,eu fiind cumparatorul,am ... (vezi toată discuția)
Valabilitate antecontract cumparare casa viorel2rusu viorel2rusu Buna ziua, am un antecontract de cumparare a unui imobil in care sunt precizate urmatoarele: " Prezentul antecontract are valabilitate pana la data ... (vezi toată discuția)