avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social SRL

Salut, am si eu cateva intrebari. Am un srl al carui asociat unic si-a schimbat sediul. La registrul comertului depun o cerere de mentiune sau o cerere de depunere si mentionare acte? Implica modificarea actului constitutiv?

Alta intrebare: cam cat costa o prelungire a unui mandat de administrator srl?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:18, 22 Februarie 2012
Nu trebuie schimbat nimic la SRL ca asociatul unic (tot SRL) si-a schimbat sediul social. Cand se va face prima mentiune in SRL se va face si actualizarea sediului asociatului. Comparati situatia cu cea a unei persoane fizice care este asociat unic intr-o societate, iar aceasta persoana isi schimba actul de identitate, respectiv adresa. Cand se va face prima mentiune / modificare in societate, persoana fizica va depune o copie dupa actul de identitate nou si se va opera in baza de date.

Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv antispam antispam Buna ziua si bine v-am gasit. Am fost de curand la Registrul Comertului pentru a afla de ce am nevoie pentru a prelungi mandatul (expirat) al ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa imi dati si mie un model de revocare din functie al unui administrator la un SRL. Va multumesc. (vezi toată discuția)