avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce trebuie sa fac?

Sunt casatorita de 19 ani si sunt impreuna cu familia in Italia.Sotul meu lucreaza eu nu,avem un copil de 3 ani ,avem rezidenta in Italia dar si in Romania detinem un apartament impreuna pe care al folosim doar cand venim in concediu si acolo figuram ca domiciliem.Eu mi-am inchiriat un apartament in Romania intr-un judet apropiat de al meu unde doresc sa ma retrag impreuna cu copilul meu,dorind sa intentez divortul,dar vreau sa plec de aici din Italia fara stirea sotului care nu ar fi de acord cu divortul.Ce treb sa fac sa fie totul in regula pe cine trebuie sa anunt ca parasesc domiciliul ,in Italia sau in Romania?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:12, 22 Februarie 2012
Termenul de valabilitate este mentionat in cuprinsul ei. De regula notarul scrie cand pleaca minorul din tara, unde calatoreste, cu cine si cand se intoarece.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătorie cu minor încheiată în italia, divorț românia? Teoprofmua Teoprofmua Bună ziua Parintii minorului 3 ani sunt de acord ca mariajul nu mai poate continua si doresc sa divorteze amiabil, iar minorul sa locuiasca impreuna cu mama ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului inainte de diort Nutanuta Nutanuta BUNA ZIUA!Sunt casatorita de 4 ani siam un baietel de 2 ani.Locuiesc in Italia si vreau sa divortez de sot .Intrebarea mea este :pana bag divort as putea sa ... (vezi toată discuția)
Statului roman nu-i pasa de copii Schafy Schafy Conform unei hotarari judecatoresti din Romania trebuie sa-mi duc copilul in Italia la resedinta de baza,la tatal lui. Cand am plecat de acolo am plecat din ... (vezi toată discuția)