Buna ziua...am si eu o întrebare,in urma cu vreo 7 ani am avut nefericita inspiratie de a încerca sa fur dintr-un supermarket ,dar am fost prins si dus la sectie,m-i sa întocmit dosar penal,am fost amprentat....apoi după ceva timp a trebuit sa plătesc o amenda de vreo 3 mil.
Asta a fost cea mai nefericita întâmplare din viața mea ..sincer,iar de atunci nu am mai avut nici un contact cu legea,acela fiind primul si ultimul.
Si acum sa revin la întrebare :as vrea sa plec sa lucrez in afara,am prins un contract si mi se cere cazierul,eu de 7-8 ani nu mi-am mai scos cazierul de teama k îmi apare ceva ce nu mi-as dori.
As vrea sa știu dacă se poate întâmpla ceva la vama ex: sa fiu luat la întrebări sau întors din drum sau ceva de genu'
Buna seara,am reușit in sfârșit sa-mi fac curaj si am mers la secția de poliție pentru ami scoate cazierul judiciar si am avut plăcută surpriza sa fie intact....dar acum am o alta întrebare: As avea posibilitatea de a pleca din tara si anume in Canada,dar știu ca ei au un sistem foarte bine pus la punct in legătura cu cei ce vor sa paseasca pe teritoriul țării lor si ar fi necesar sa-mi iau viza,dar îmi puteți spune dacă va apărea totuși ceva in dosarul meu când aceștia vor face investigatii?
Cu cazierul era clar ca nu aveti probleme.
In privinta vizei de Canada este mai greu de spus deoarece depinde cat de mult isi vor extinde ei cercetarile.
In fisa operativa amenda administrativa apare insa Canada nu este totusi SUA si nu cred ca se vor obosi prea tare ca sa afle absolut tot despre dvs..
Incercati si probabil ca nu vor fi probleme.
Furt calificat banal!
stefanu
Buna zioa . MI s`a intocmit dosar penal cu denumire de furt calificat pt urmatoarea fapta . Eram intr`un magazin numit METRO cu niste prieteni , ei vroiau sa ... (vezi toată discuția)