avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Venituri asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Venituri asociatie de proprietari

Buna ziua,

Asociatia de proprietari, al carui membru sunt si eu, realizeaza venituri lunare in urma unui contract semnat cu Vodafone (gazduire antene pe terasa blocului).
Din cate stiu toti banii rezultati din acest contract sau orice alte venituri ale asociatiei ar trebui sa se duca in fondul de reparatii. Problema este ca desi acest asociatia are acest contract cu Vodafone de peste 5 ani administratorul mi-a spus ca nu exista niciun ban in fondul de reparatii si ca toti banii au fost cheltuiti pe diverse reparatii dar refuza sa-mi puna la dispozitie acte care sa dovedeasca cum au fost cheltuiti acesti bani.
Exista vreo lege in baza careia sa pot solicita accesul la aceste documente?

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
Shpyn, utilizator
Interventie moderator

Va rog, sa revenim la tema topicului, daca mai aveti ceva de spus, altfel inchidem topicul, da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata chieri antena pe bloc mirelaprj mirelaprj Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc turn care are montat antene ale unei companii de telefonie mobila. Banii care ii primim intr-a in contul asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Bani blocati de asociatia de proprietari Daria_22 Daria_22 Buna ziua. Pe blocul in care locuiesc se afla o antena de telefonie mobila. Primim chirie pentru asta. Banii intra in contul Asociatiei de proprietari. In ... (vezi toată discuția)
Suportarea si repartizarea cheltuielilor pansela pansela Desi am contorizare individuala la toate serviciile , Asociatia de proprietari ma obliga la plata unei taxe de apartament fara sa imi livreze nici un ... (vezi toată discuția)