avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum putem recupera 1200mp care figureazã în acte, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum putem recupera 1200mp care figureazã în acte, dar nu și la mãsurãtoarea propriu-zisã?

Am mers la notar pentru ieșirea din indiviziune (suntem trei coindivizari), dar după ce s-au făcut măsurătorile (teren intravilan), s-a constatat că lipsesc 1200mp din întreaga suprafață (nu știu care este motivul: vecinii sau măsurătoriile au fost greșite de la început). Ce pot face în această situație? Ce soluții am? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 18:21, 23 Februarie 2012
Suprafața nu este delimitată prin gard.
Expertul topografic m-a sfătuit să dăm o declarație pe proprie răspundere că am indicat corect limitele și să ducem noiile măsurători la notarul care se ocupă cu ieșirea din indiviziune și că altă solutie el nu vede (adică să ne resemnăm că am pierdut 1200mp).
Multumesc liamic43
Dacă doriţi să pierdeţi 1200mp, nimeni nu are nimic de zs. Dar, oare asta doriţi sau să fiţi în posesia a ceeace vă aparţine în mod legal?
Primăria nu poate să vă facă absolut nimic şi nici notarul-acesta face ieşirea din indivizune pe baza documentaţiei cadastrale cu - 1200mp.Dacă suprafaţa nu este delimitată prin gard, cum a putut face măsurătorile şi triangulaţia respectivul care a măsurat terenul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals (al topografului) ContSters88252 ContSters88252 daca datele unui PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE A IMOBILULUI intocmit de catre un topograf autorizat nu corespund adevarului , masuratorile ... (vezi toată discuția)
Cadastru - gardul vecinilor imi incalca proprietatea sch sch O proprietate(jud. Prahova) este delimitata de vecini in urma unei Hotarari definitive din 1975.Vecinul a construit acum 10 ani un gard , care , incalca in ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate yo9gsb yo9gsb buna ziua vecini mei au carte funciara,am si eu cf. in urma masuratorilor pe proprietatea mea a rezultat o suprafata mai mare de teren decat e inscris in ... (vezi toată discuția)