avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita viata-daune morale caz deces si victima
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita viata-daune morale caz deces si victima

am suferit un accident de masina, sotul a murit pe loc, eu foarte grav ranita mi-am revenit complet dupa, cu imbunatatirile de rigoare. polita de viata pe care o aveam era una simpla asirom. a trecut 1an si 5 luni, dosarul a fost in lucru 1 an, si acum imi dau o suma derizorie ca si rascumparare. vreau sa stiu daca pot obtine daune morale de "bun simt" deschizand proces cu ei? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
LidiaTanase, utilizator
Cel mai recent răspuns: LidiaTanase , utilizator 15:28, 24 Februarie 2012
da, vreau sa renunt la asigurarea de viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri rca ???!!!!!! elena0303 elena0303 Buna ziua, Sotul meu, in varsta de 48 ani a decedat in urma unui accident rutier pe data de 29.08.2011, accident provocat de un autovehicol Ford ... (vezi toată discuția)
Accident rutier andreeey4ever andreeey4ever buna seara!va rog sa ma lamuriti si pe mine unde pot sa cer despagubiri in cazul in care un membru al familiei a murit intr-un accident rutier in timp ce venea ... (vezi toată discuția)
Daune morale pentru autoturism avariat, vinovat fara rca si sub influenta alcoolului elena carstea elena carstea buna ziua, va rog sa ma indrumati cu aceasta situatie; dupa cum v-am spus am avut autoturismul avariat in parcare, autor fara rca, sub influenta alcoolului, ... (vezi toată discuția)