avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza reziliere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza reziliere

buna seara,
am o intrebare, daca am contract de munca, pe 3 ani, minim..si clauza de reziliere de 6000 euro, ce este de facut in aceasta situatie, pentru ca vreau sa plec de la serv asta?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:00, 28 Februarie 2012
Chiar daca nu ar contine sumele exacte, in situatia unui litigiu acestea pot fi diminuate de catre instanta de judecata ...
freeelis a scris:

Chiar daca nu ar contine sumele exacte, in situatia unui litigiu acestea pot fi diminuate de catre instanta de judecata ...

Exact. Mai precis, angajatorul il va actiona in judecata pe fostul salariat, si va castiga in instanta doar acele sume pe care poate dovedi in fata instantei ca le-a cheltuit pentru cursul la care s-a semnat actul aditional.

In multe din astfel de situatii instanta a diminuat sumele solicitate de cate angajaor, intrucat nu se justifica o astfel de cheltuiala ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a ramane la un loc de munca 6 luni cris2279 cris2279 Buna ziua, Am o intrebare: este legal ca un salariat sa fie obligat sa ramana la locul de munca unde a fost angajat (dupa trainig-ul efectuat) timp de 6 luni? ... (vezi toată discuția)
Acti adițional pentru training Costin A. Costin A. Bună ziuă. Am semnat un contract cu un angajator în data de 14 Noiembrie 2016, acuma doresc sa închei contractul la mai puțin de 3 luni (adică încă ... (vezi toată discuția)
Condiții pentru demisie după lunile de probă cu training Alexa2209 Alexa2209 Bună ziua! Am și eu o întrebare în legătură cu contractul de munca și clauzele sale. As dori sa știu în cazul în care sunt în cele 3 luni de proba, ... (vezi toată discuția)