avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

Buna seara ,
Va rog,sa ma ajutati sa contest o amenda de circulatie,cum se procedeaza!Nu sunt vinovat,consider ca s-a facut un abuz!
Mentionez,ca nu am semnat procesul verbal!
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:37, 27 Februarie 2012
bosspt a scris:
dupa ce il primiti in termen de 15 zile inpotriva procesului vb puteti depune o plangere la parchet!

Va rog sa precizati prevederea legala potrivit careia o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie se depune la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare cerere plangere contraventionala claudia_vasilica claudia_vasilica Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu: - Formularea unei cereri de chemare in judecata in vederea anularii unui proces-verbal si al redobandirii permisului de ... (vezi toată discuția)
Intampinare proces verbal inpotriva parcari neregulamentare DjAlexz DjAlexz Buna ziua Cine ar putea sa ma ajute si pe mine cu o intampinare impotriva unei parcari neregulamentare care nu sa dat de agentul constatator si nu a fost nici ... (vezi toată discuția)
Fals in acte Ionut888 Ionut888 In data de 31.05.2012 , m-am deplasat cu masina la un prieten acasa . In drum spre acesta , in fata mea la un semafor se afla politia rurala Resita. Am mers in ... (vezi toată discuția)