avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decadere drepturi parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decadere drepturi parintesti

daca tatal este consumator inrait de bauturi alcolice si este agresiv fata de copii nu are de munca si nu viziteaza copiii nu contribuie cu nimic pentru cresterea copiilor poate fi decazut din drepturile parintesti?mentionez ca nu sa prezentat la primul termen si nici la al doilea la tribunal.am deschis proces de reancredintare minor si de executarea de drepturi doar de catre mama.va multumesc
Cel mai recent răspuns: codreamaria , utilizator 20:05, 27 Februarie 2012
Parerile se exprima in concret in raport de tot probatoriul care se administreaza in fata instantei.
In functie de toate aspectele de fapt si de drept si de probele administrate, in raport de fiecare cuvant spus la proces, de fiecare persoana care poate da un anumit efect juridic prin ceea ce sustine, se poate face pledoaria.

Faptul ca a fost gasit in stare de ebrietate nu inseamna nimic concludent.
Ati dat un amanunt si in raport de acesta aveti raspunsul.

Decaderea din drepturile parintesti tot nu o veti obtine.

Avocatul dvs. ce zice?
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
avocatul meu mia spus ca avem sanse de castig mari.am toate dovezile puse la dosar si martori care lau vazut cu lovea fetita cand statea la el neam despartit de 7 ani si nu a muncit nicaieri traieste din banii parintilor lui si nu viziteaza copii cat a stat fetita la el eu i dadeam bani fara sa stie tatal cai lua.ia vandut telefonul si aurul care i leam cumparat eu ca sa aiba de baut si foarte multe care nu pot sa spun.a lovit fetita cu picioarele avem martori.nu credeti ca sunt suficiente motivele pentru al decadea din drepturi?????
Da, avand in vedere agresiunile exercitate ati avea sanse.
Totusi nu inteleg de ce avocatul nu v-a indrumat sa depuneti plangere la politie.
Este o intrebare care va poate veni si din partea instantei...
asta sa intamplat cand fetita statea la el dar cand am mers si am luat fetita am mers la politie si am declarat tot ce sa intamplat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturi parintesti ionela-timofte ionela-timofte Buna ziua, Doresc si eu niste sfaturi in legatura cu o situatie: Am un frate detinut in penitenciar, el are 2 fetite de 2 si respectiv 1 an din urma ... (vezi toată discuția)
Mama decedată, tatăl fără loc de muncă stabil. pot obține bunicii tutela nepoților? zetu_elena zetu_elena Buna ziua, As dori daca se poate sa ma indrumati cum se poate obtine tutela a 2 nepoate , avand in vedere urmatoarea situatie : fiica noastra, mama lor, a ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parintesti alexa_mihaela alexa_mihaela buna ziua! mai intai asi dori sa multumesc tuturor utilizatorilor,consultantilor juridici si avocatilor de pe acest forum deoarece cu ajutorul sfaturilor lor ... (vezi toată discuția)