avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Admitere masterat pe locuri de la buget
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Admitere masterat pe locuri de la buget

Buna tuturor,
am fost admisa in 2010 pe unul dintre locurile de la buget de la Universitatea Politenica Bucuresti, insa dupa admitere nu m-am dus sa ma inmatriculez, nu am avut nici carnet de student, nici legitimatie, si nici nu m-am prezentat vreodata la vreun examen.
In vara anului 2011 am fost sa imi retrag documentele lasate acolo in original (diplome, etc) si am constatat cu uimire ca fusesem exmatriculata (!) pentru neprezentare.
In vara acestui an doresc sa concurez la locurile de la buget la o alta Universitate.
Credeti ca mi-ar putea cauza probleme situatia cu Politehnica? Ma refer, sa nu mai am voie sa concurez pe locuri de la buget?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: valentina370 , utilizator 12:08, 6 Martie 2012
Speedy2012 a scris: :thumbup:
Cred ca trebuia sa te inscrii la secretariat dupa admitere ca sa fii masterand, altfel esti doar candidat admis.

(subliniera imi apartine)

Aceasta era ideea!!! Nu-mi venea in minte sintagma! Canditat admis!! Daca nu indepliniti conditiile - intre care semnarea acelui contract - sunteti exmatriculata si... va puteti urma.. dorintele :)
Va multumesc tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii Petre015 Petre015 Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot sa ma inscriu si sa urmez cursurile Academiei de Politie si Pompieri,in situatia in care sunt deja in anul I la ... (vezi toată discuția)
Studii universitare cu taxa libra_y2005 libra_y2005 Buna seara, Revin la vechiul meu of : doresc sa stiu care sunt conditiile in care un student in anul I, la UMF Iasi, medicina generala, admis in vara lui ... (vezi toată discuția)
Facultate la buget Cristinacristina2019 Cristinacristina2019 Buna ziua! Doresc sa achit contravaloarea unui semestru la o facultate de stat. Am fost admisa la buget acum 5 ani, dupa 3 luni am inghetat anul. In vara vreau ... (vezi toată discuția)