avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... penal-neplata pensie de intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

penal-neplata pensie de intretinere minor

am judecata in caz penal cu fostul sot pt neplata pensiei alimentare ce se intampla daca el nu se prezinta?
am avut si a doua infatisare fara nici un succes se pare ca legile roma permite ca nu mai e obligatoriu ca ambii parinti sa contribuie la cresterea unui copil din pacate?
Pe hartie e obligatoriu, practica ne omoara.
Nu v-am intrebat, de tatic mai stiti ceva ? E in tara, are bunuri, munceste, ce stiti de el ?
e in tara e chiar in oradea la 40 de km de unde locuiesc eu stiu ca lucreaza si da are o garsonera in uricani hunedoara
Nu inteleg de ce nu-l aduc cu mandat in fata instantei si se roaga de el sa se prezinte la proces, mai ales ca e vb de unul penal.

taman asta e nu mai inteleg nimicdin legile romane

Alte discuții în legătură

Pensia alimentare Szeles Juliana Szeles Juliana Vreau sa rog si poovestesc Am divortat in data de 2003 si o hotarit la mine copilul .Da mai am avut proces acuma nu de mult la 2005 la Timisoara tot pentru ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru marirea pensiei alimentare a minorului Angela Brudaru Angela Brudaru :-/ Sint o mamica cu doi copii dintr-o casatorie esuata, si as dori sa aflu cum trebuie sa formulez, mai bine zis ce articole din Codul Familiei sau din alte ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara alina_konya alina_konya Buna ziua!Suntem divortati de 1 an jumatate,copilul este in custodia mea,a mamei,sentinta este definitiva si irevocabila in care este stipulat plata pensiei ... (vezi toată discuția)