avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de crestere a copilului.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de crestere a copilului.

Buna ziua, sunt insarcinata in 20 saptamani,angajatorul stie acest lucru din primele saptamani . Din luna ianuarie sunt acasa fara salariu,si din cate am aflat si cu taxele care trebuiau platite de catre angajator la stat neplatite. In acest caz,ce ma sfatuiti sa fac pentru a nu pierde indemnizatia de crestere a copilului. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:59, 14 Martie 2012
Pentru a beneficia de concediu si indemnizatie de maternitate, asigurata trebuie sa aiba un stagiu de cotizare de minim 1 luna realizat in ultimele 12 luni anterior primei zile de concediu medical inscrise in certificatul medical.
Buna ziua. Ce se poate face in situatuatia in care firma nu mai are activitate din luna februarie iar eu sunt insarcinata in 5 luni , ce poate face angajatorul pentru ca eu sa pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului sau ce pot face eu tinand cont k este greu sa gasesc ceva de munca in aceste conditii(sarcina)? Va multumesc.
Poate doar sa va inceteze c.i.m. pentru motive care nu tin de persoana dvs - desfiintarea postului - ..dvs intrati in somaj si din somaj in concediu de maternitarte si apoi in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca ccc din somaj iuliusovidiu iuliusovidiu Buna ziua. Sotia este somera. Intrucat este insarcinata, doreste sa intre in Concediu crestere copil din somaj. Conform legii, perioada de CCC constituie ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate/ concediu creștere copil buna ziua, eu ... Ana-Maria Moruz Catana Ana-Maria Moruz Catana Concediu maternitate/ concediu creștere copil Buna ziua, Eu am cotizat anul acesta 5 luni la stat (angajata) și 5 luni anul trecut ( 10 iulie 2020 -10 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani klaudita klaudita daca stagiul de cotizare de 12 luni se implineste la 4 luni dupa ce s a nascut copilul mai pot beneficia de indemnizatie pana face copilul 2 ani?multumesc ... (vezi toată discuția)