avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se calculeaza arestul preventiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se calculeaza arestul preventiv

BUNA ZIUA AS DORI DACA POATE ,SA IMI RASPUNDA CINEVA.CUM SE CALCULEAZA PERIOADA MASURILOR PREVENTIVE ? DE LA DATA ARESTULUI PREVENTIV SAU DE LA PRIMA ORDONANTA DE A NU PARASI TARA ? MULTUMESC
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:33, 13 Martie 2012
Inteleg ce spuneti.
Nu ati facut plangeri impotriva masurii?

Daca ati facut dovada ca sunteti afectat pe plan financiar nu imi pare deloc legal sa se intample asa.
Acum insa deja trec cei 2 ani...si nu mai are sens sa va plangeti.
Inteleg ca ar mai fi cca 2 saptamani pana sa se implineasca termenul de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,va rog cat timp poate tine interdictia de a nu parasi tara ? DANY2011 DANY2011 buna ziua , daca stie cineva in cursul urmaririi penale cat timp poate dura interdictia de a nu parasi tara ? Va multumesc !!! (vezi toată discuția)
Interdictie de a parasi tara bogdanpopescu2000 bogdanpopescu2000 Buna ziua, cineva apropiat a fost eliberat conditionat din arest preventiv dupa 14 zile si are interdictie de parasire a tarii. Perioada de cand a fost ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva Bucur Diana Bucur Diana Acum 10 luni prietenul meu a lovit pe cineva cu masina in timp ce cobora o panta si a ramas fara frane. Din cate am inteles ulterior era o masina folosita doar ... (vezi toată discuția)