Nu stiu daca am formul at corect titlul.
Problema nu este a mea ci a unei prietene si nu am avut contact cu actele propriu zis.
Acum o luna a divortat prin notariat si au facut o intelegere ( contract?) de partaj prin care ea ii lasa aproape toata averea lor. Intre timp el se comporta mizerabil si si-a adus o femeie in casa. In plus refuza sa ii mai dea cele citeva obiecte pe care trebuia sa i le dea, conform intelegerii.
Prietena mea se intreaba daca nu cumva e posibil sa se razgindeasca si sa atace aceasta intelegere...:(
Cum se executa un contract notarial pe predare de bunuri, Claudiu?
Trebuie mers in instanta, contractul e executoriu pe sume... sau pe bunuri generice.
Vorbim aici de amenintari cu sinuciderea, sms-uri explicite cu acest tip de amenintare! "ma voi sinucide si te voi distruge daca nu semnezi"...chestii de genul asta si inca si mai si... ;-(
Exista si martori care au discutat cu respectivul si carora le-a spus ca el isi va termina viata daca ea, prietena mea, nu va semna. De subliniat facptul ca proprietatea pe care a obtinut-o "sinucigasul" prin partaj este foarte importanta, cu valoare foarte mare.
Inca un aspect ce poate ca e mai degraba revoltator decit cu valoare in fata legii, de a doua zi sinucigasul si-a revenit si a inceput sa-si plimbe iubitele in societate...