avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... atacare a unui contract de partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

atacare a unui contract de partaj

BUna ziua,

Nu stiu daca am formul at corect titlul.
Problema nu este a mea ci a unei prietene si nu am avut contact cu actele propriu zis.
Acum o luna a divortat prin notariat si au facut o intelegere ( contract?) de partaj prin care ea ii lasa aproape toata averea lor. Intre timp el se comporta mizerabil si si-a adus o femeie in casa. In plus refuza sa ii mai dea cele citeva obiecte pe care trebuia sa i le dea, conform intelegerii.
Prietena mea se intreaba daca nu cumva e posibil sa se razgindeasca si sa atace aceasta intelegere...:(
Cel mai recent răspuns: mimi_ro , utilizator 12:59, 13 Martie 2012
Cum se executa un contract notarial pe predare de bunuri, Claudiu?
Trebuie mers in instanta, contractul e executoriu pe sume... sau pe bunuri generice.
Vorbim aici de amenintari cu sinuciderea, sms-uri explicite cu acest tip de amenintare! "ma voi sinucide si te voi distruge daca nu semnezi"...chestii de genul asta si inca si mai si... ;-(

Exista si martori care au discutat cu respectivul si carora le-a spus ca el isi va termina viata daca ea, prietena mea, nu va semna. De subliniat facptul ca proprietatea pe care a obtinut-o "sinucigasul" prin partaj este foarte importanta, cu valoare foarte mare.
Inca un aspect ce poate ca e mai degraba revoltator decit cu valoare in fata legii, de a doua zi sinucigasul si-a revenit si a inceput sa-si plimbe iubitele in societate...
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
mimi_ro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!daca in urma divortului s.a facut si partajul (toate ... DMihaelaD DMihaelaD Buna seara!Daca in urma divortului s.a facut si partajul(toate prin notar) mai poate sotul dupa doi ani sa mai solicite din nou sa se faca partajul in ... (vezi toată discuția)
Instigare la sinucidere si santaj alexandru_vl alexandru_vl Buna seara! Am o mare problema, pe care nu as vrea sa o las balta! Fratele meu s-a sinucis acum doua luni din cauza nenorocitei pe care o iubea! Asta o spun ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac in cazul in care cineva ma ameninta pentru recuperarea unei sume de bani Iorga Lidia Iorga Lidia In decembrie anul trecut am impreumutat o suma de bani, mai exact 120 de milioane vechi. Initial am fost prieteni insa cand a vazut ca in ultima vreme imi ... (vezi toată discuția)