avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate revoca certificatul de mostenitor ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate revoca certificatul de mostenitor ?

in urma decesului bunicii,mama mea si cei patru frati ai ei au facut mostenirea,impartind astfel casa batraneasca si terenul aferent in cote egale intre doi dintre frati,ceilalti trei semnand in fata notarului ca au primit sulta pentru partea lor.au trecut mai mult de 2 ani de atunci si unul dintre fratii care au fost despagubiti vrea sa intenteze un proces,sustinand ca nu a primit despagubire.are sanse sa revoce certificatul de mostenitor ?
Cel mai recent răspuns: theya_05 , utilizator 21:30, 11 Martie 2012
va multumesc mult pt ajutor. o seara frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune sabou sabou Buna ziua, in urma declaratiei de iesire din indiviziune ,dupa moartea socrului,sotul a cedat cota lui de proprietate fratelui sau fara sulta,dar cu sarcina ... (vezi toată discuția)
Succesiune Rozafabian Rozafabian Buna, părinții mei au fost un cuplu necăsătorit timp de 30 ani . La decesul tatălui meu in timpul partajului s-a descoperit un Moștenitor adică un ... (vezi toată discuția)
Succesiune coryna_urziceanu coryna_urziceanu Buna ziua, In urma decesului tatalui raman mostenire : o casa, o masina si un apartament.Mostenitorii sunt 2 frati.Intelegerea dintre frati ar fi: masina ... (vezi toată discuția)