avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general radiere srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

radiere srl

Buna ziua! Am o srl care este in curs de inchidere..am depus primul dosar la registrul comertului, aproape au trecut cele 30 de zile si urmeaza sa depun cel de-al doilea dosar, cel de radiere, insa nu stiu ce inseamna "situatia financiara de repartizare a activului aprobata de asociati/membri" si "hotararea de repartizare a activelor ramase dupa plata creditorilor..."...firma nu are datorii. Va rog frumos, daca poate sa-mi explice cineva ce inseamna si de unde as putea sa le iau sau cine se ocupa cu aceste acte. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:38, 13 Martie 2012
Am inteles. Citisem pe net ca trebuie sa apelez la un lichidator, dar daca nu am decat capitalul social nu mai este nevoie?
cautati un expert contabil sa va faca un Bilant de lichidare.
Daca faceti dizolvare - lichidare voluntara nu este nevoie de lichidator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere - termen de 30 de zile de la publicare in m.o.? ota ota Spuneti-mi va rog, daca Hotararea de lichidare a fost publicata in M.O. in data de 4 martie a.c. pot depune actele pentru radiere in data de 2 mai a.c. Va ... (vezi toată discuția)
Repartizarea activelor in cazul radierii katia29 katia29 Sunt in etapa a 2-a pentru radierea unui SRL cu asociat unic si nu stiu cum sa formulez hotararea adunarii generale de repartizare a activelor, dat fiind ca ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare livia.mazare livia.mazare buna ziua am si eu nevoie de ajutor o srl este suspendata si s-a luat decizia dizolvarii, lichidarii si radierii ei. stie cineva cum trebuie sa arate ... (vezi toată discuția)