Am lucrat ca agent comercial la o firma iar la lichidare in loc da salar am primit chitante . Urmand ca eu sa-mi iau banii in functie de cum voi incasa acele chitante . Chitantele reprezentau contravaloarea marfii vandute la unele societati comerciale in timpul cat an activat in cadrul societatii.Este legal acest lucru ? Si daca nu , unde trebuie sa ma adresez pentru aceasta ilegalitate ?
Exact asta am spus si eu...Insa practica ne omoara in contabilitate @freeelis. Stiam ca mie mi te adresezi. ;)
Chitante cu data de 8 martie? :stunned: Sunt completate si cu denumirea clientului si suma de incasat? V-a dat 3 chitante cu aceeasi data pentru 3 clienti diferiti?
Chitantele sunt pentru trei clienti diferiti complectate cu data, nume client, valoare , nr. factura , stampilate semnate de cel care le-a taiat. E legal cum s-a procedat si daca nu cui pot sa ma adresez. Cum mai pot eu incasa o chitanta cu data de 8 martie pe 15 martie sa zicem .
Adresati-va ITM-ului si/sau promovati o actiune in instanta impotriva fostului angajator ... ati fost la acei clienti pentru care aveti acele chitante?
Parerea mea este ca nu trebuia sa acceptati asa ceva ...
Delapidare?
nimar
Un agent de vanzari nu are posibilitatea sa taie chitante pentru a incasa sumele datorate de clientii firmei(politica firmei); el neprimind chitantier.
Lui i ... (vezi toată discuția)
Infractiune
Adina_G
Buna ziua. Un angajat al unei firme a emis facturi pentru doi clienti ai acesteia, dar de incasat a incasat in felul urmator : de la clientul A factura ... (vezi toată discuția)