avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenirea din CCC. Incetare CIM, post desfiintat.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenirea din CCC. Incetare CIM, post desfiintat.

Buna ziua,

Numele meu este Viorica.
Am lucrat intr-o companie multinationala in Bucureti pana in mai 2011 , cand am intrat in concediu pentru cresterea copilului.(concediu de 1 an)
In februarie 2012 am fost solicitata sa revin la birou pt ca angajatorul avea nevoie de mine.Am revenit cu data de 01.03.2012 cand insa am fost instiintata sa-mi caut de lucru in alta parte.Am depus si actele pt stimulentul de revenire la munca inainte de termenul de 1 an.
Intrebarea mea este ce sa fac in momentul de fata?!Ma pot da afara?este cazul sa-mi caut eu un alt loc de munca sau sa astept sa mi se propuna din partea angajatorului un alt post?
O alta intrebara ar fi daca in cazul in care imi gasesc de lucru in alta companie si deci demisionez de la actualul loc de munca,mai beneficiez de acel stimulent??Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:43, 14 Martie 2012
Daca angajatorul desfiinteaza postul eu nu mai am nici un drept!?Sunt pusa pe liber cu alte cuvinte?Am dreptul la salarii compensatorii?

Multumesc
1. Daca se desfiinteaza postul ocupat de dvs. veti fi concediata cu art.65 din Codul muncii si veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.

2. Daca in CCM aplicabil unitatii aveti prevazute salarii compensatorii in caz de concediere atunci le veti primi si pe acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post in ccc-este legala? GABRIELAHUGEANU GABRIELAHUGEANU Buna ziua, as dori sa va intreb daca desfiintareaa postului pe durata concediului de crestere copil este legala, pe motivul restrangerii activitatii? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca dupa crestere copil sau salarii compensatorii Carolinu Carolinu Buna ziua, Sunt o mamica care pana la data de 30 sept.( cand bebe meu face un an) ar trebui sa se intoarca la munca. Ideea este ca angajatorul mi-a propus ... (vezi toată discuția)
Intoarcere ccc Mihaelaama Mihaelaama Buna ziua Sunt in CCC (pana la implinirea varstei de 1 an) si urmeaza sa ma intorc la serviciu. Conducerea societatii la care sunt angajata mi-a propus sa ... (vezi toată discuția)