horeabortan a scris:
Scuze pentru intarziere. Am sa postez maine dimineata raspunsul, sa il pot motiva. Nu de alta, vreau sa fiu extrem de clar. Am sa va raspund punctual, exact asa cum doriti. In plus, voi dezbate nitelus si problema infiintarii ambelor barouri, daca nu va deranjeaza.
vad ca motivarea raspunsului tau (argumentat,bineinteles) nu a mai venit.
Intre timp a venit raspunsul unui magistrat din Deva, care printr-o sentinta l-a condamnat pe dl "avocat" Bota la 6 luni de inchisoare in data de joi, 05.04.2012
Ar trebui sa speram in sfarsit intr-o dreptate si solutia sa fie mentinuta si in recurs.
De data asta, cu modificarile intervenite in lege, nu stiu ce sansa ar mai avea dl Bota la CEDO. Sau va infiinta dl Bota si un INPPA paralel?
Totul sta in decizia definitiva din recurs. De data asta, cred ca in sfarsit se va face dreptate, iar cei 2500 de asa-zisi avocati care au preferat sa se inscrie intr-un barou infiintat printr-o adevarata eroare judiciara,printr-un siretlic de talcioc al dlui Bota( care urmarea sa infiinteze barouri alaturi de saune si piscine), 'avocati' care au preferat aceasta pentru a da o donatie de 2000 lei in loc sa sustina un examen serios, sa se reprofileze la vanzari en-gros, deoarece, cu siguranta, in aceasta viata n-ar putea promova un examen de tipul UNBR traditional. Sau sa se faca simpli consilieri juridici!
Daca tot erau asa de intepati, de ce, demonstrativ, nu au dat examen in UNBR traditional fara sa se inscrie in el, doar pentru a dovedi ca sunt capabili?
Asteptam decizia din recurs!