avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... castig la discriminare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

castig la discriminare

In urma unei plangeri la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii am obtinut un avertisment.
Avocata spune ca as putea cere la Tribunal daune de la fostul angajator cu acest averisment.
Din experienta dvs. ce parere aveti pot obtine daune?
Fostul angajator contesta la Curtea de Apel si cere anularea acestui act. Mie mi se pare ca ma hartuieste din plin.
Se pare ca in actiunea in instanta a fost pornita impotriva CNCD si a dvs ... in aceste conditii, dvs ati fost citat ca parat...
probabil. numai pentru ca i-am dat in judecata, litigiul de munca, m-am adresat CNCD si ITM-ului si am castigat avertisment , apoi mi-au facut cerere reconventionala si acum din nou sunt parat la Curtea de Apel. Aproape ca regret ca m-am adresat Tribunalului.Dupa 20 de ani de banca, acum am 3 procese, daca pun si recursul vor fi 6. Nu am fost in viata mea la tribunal.
Multumesc frumos pentru amabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impotriva cui formulez recursul? LOREDANITA LOREDANITA Buna ziua In urma unei sesizari facute de catre mine la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii(CNCD) am obtinut o hotarare prin care persoana care ... (vezi toată discuția)
Hotarare consiliul national pentru combaterea discriminarii dana manea dana manea Unde se poate ataca o hotarare emisa de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii? La Curtea de Apel Bucuresti-Sectia Contencios Administrativ? (vezi toată discuția)
Proces pe rol cu angajatorul ContSters82334 ContSters82334 Buna ziua, As dori sa aflu care este rolul Consiliului Natioanal al Discriminarii !!! in procesul meu cu angajatorul.Am ajuns la al 6 lea termen, avocatul ... (vezi toată discuția)