avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM perioada determinata 6 luni, prelungire 6 luni.... ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM perioada determinata 6 luni, prelungire 6 luni.... se poate somaj?

Sunt angajata la o firma pe o durata de 6 luni, dupa alte 6 luni. Daca mi se schimba programul, atributiile, activitatea zilnica......pana la incheierea acestor 6 luni, lucrez in noile conditii pana in ultima zi a contractului.............refuz apoi semnarea mai departe a contractului ....pot beneficia/cere firmei sa-mi faca actele pentru somaj?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
eh744, utilizator
Cel mai recent răspuns: eh744 , utilizator 09:33, 23 Martie 2012
Intrebarea dvs deja primise raspuns ... daca nu se prelungeste durata c.i.m., atunci temeiul de drept al incetarii - art.56 alin.1 lit.i C.mun. - va da posibilitatea de a beneficia de somaj

Nu exista nicio obligatie de a dvs de a anunta angajatorul ca va expira durata c.i.m. , asa cum nu exista obligatia din partea angajatorului de a va prelungi aceasta durata.
Ok..multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pe perioada determinata iliemailat iliemailat recent am fost angajat la o s.c. pe perioada de trei luni (Perioada de proba). dupa expirarea celor trei luni, mai au dreptul cei de la conducerea sc sa-mi ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal valcris valcris Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. In situatia in care sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 6 luni si este necesar sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca - perioada determinata valexandra valexandra Buna ziua, Am si eu cateva intrebari in ceea ce priveste salariatii angajati pe perioada determinata: 1. Salariatii angajati cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)