buna seara ,tatatal meu a decedat acum 10 ani iar anul trecut am deschis succesiunea pt un teren de 3500mp si acum sa terminat cred,santem 5 frati si mama ,toti au fost de acord cum am impartit terenul ,eu 1000mp 4 frati au ramas cu 1400 iar mama cu 1100 plus casa si o bucatarie de vara.Eu am cheltuit aproape 5000ron cheltuieli de judecata iar in decizia pe care am primito scrie ca trebuie sa le platesc celor 4 frati 1100ron de fiecare iar ei mie 980ron de ce a stabilit instanta in acest fel? trebuie neaparat sa le platesc acei bani,cum se procedeaza?
Pai trebuie sa semneze si ei actul de compensare si de primire a restului de bani. Daca nu se pot prezenta pot imputernici pe cineva cu procura autentica
Teren vandut
cosminutz88
Buna as dori sa fiu ajutat daca se poate:
Mentionez ca mai un frate,acum doi ani am vandut un teren fara sa il intreb la o anumita persoana,terenul a fost ... (vezi toată discuția)
Incheiere succesiune!
vasy2007
Buna seara am terminat acum 8 luni succesiunea unui teren de 3500mp si o casa ,impreuna cu fratii mei si mama ,tatal este decedat.In urma acestei succesiunu eu ... (vezi toată discuția)