avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Pot scapa cumva de neplata impozitului forfetar?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Pot scapa cumva de neplata impozitului forfetar?

Am o firma infiintata in 2005 si care nu a avut activitate niciodata , am inteles ca trebuie sa platesc impozit forfrtar pt ca nu am inchis o la timp, exista vreo posibilitate de a nu plati acasta aberatie de impozit avand in vedere faptul ca nu am folosit firma asta la nimic niciodata?
Multumesc mult.....
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 15:54, 21 Iulie 2012
Intradevar, fiscul nu cere insolventa pentru suma asa mici, dar nu ar putea incepe aceasta procedura chiar asociatul unic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit dorel13 dorel13 Am o firma de consultanta(am picat ca musca-n lapte, ca nu ma pricep) infiintata in 2009(aprilie). Nu a avut nici-un venit pana in aprilie 2010. In ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate cu datorii bezonica bezonica Am fost intrebata ce faci cu o societate care nu a avut activitate economica, a prins perioada impozitului forfetar din care a platit doar o parte ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf Romanitei21 Romanitei21 Buna ziua, Am avut o firma intre 1998 si 2001. Aceasta firma nu a mai avut vreo activitate de vreun fel din iulie 2001. Am aflat dupa cativa ani ca acele ... (vezi toată discuția)