avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea suspendarii si neprezentarea la servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea suspendarii si neprezentarea la servici

Buna ziua!
Data de 23 martie 2012 a fost ultima zi de concediu fara plata a unei angajate; concediu ce se tot prelungeste din 60 in 60 de zile din luna iulie 2011. In conf. cu art. 153 alin 2 din Codul Muncii, durata cfp se stabileste prin ROI (institutie publica). ROI stabileste o durata ce nu poate depasi 60 de zile anual. Astazi 26 martie 2012, persoana in cauza nu s-a prezentat la servici. Ce pot face eu ca IRU din punct de vedere legal?? ...Probabil ca, dupa vreo 3 - 4 zile se va prezenta cu o noua cerere. Dar...pana atunci, EU cum va trebui sa procedez? Daca astept si nu se prezinta cum ramane cu inregistrarea in REVISAL...???
VA MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: crmnradu , utilizator 13:57, 30 Martie 2012
Va multumesc f mult!
Un weekend placut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere litavictor litavictor Buna ziua. in data de 26 octombrie 2012,eram la servici mai spre seara managerul ma chemat la el in birou, spunandum ca trebuie sa plec acasa si ca nu mai pot ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate vasilelacramioara vasilelacramioara buna seara, va rog frumos, sa ma lamureasca si pe mine cineva ca am urmatoarea situatie , un salariat lipseste de pe data de 10.05.2011 si nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Concedierea unui angajat pentru refuzul de a se prezenta la locul de munca, posbil? AdrianaO AdrianaO Buna seara, Vreau sa concediez o angajata pentru ca aceasta refuza categoric sa se prezinte la locul de munca in zilele de 31 Decembrie 2012 si urmatoarea zi ... (vezi toată discuția)