avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Impacarea partilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Impacarea partilor

Va rog sa ma ajutati cu o indrumare!
Am fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala. Instanta de fond m-a condamnat la 6 luni cu suspendare. A fost declarat recurs (nu de mine), ulterior eu si partea vatamata am decis sa ne impacam. Vrea insa o suma de bani, insa nu accepta sa mergem la notar. Mie mi-e frica sa-i dau banii fara sa am nimic sigur ca o sa se impace. drept urmare am doua intrebari:
1. daca ii dau banii si nu se mai impaca cu mine care sunt sansele sa imi recuperez banii?
2. daca il conving sa-mi semneze un act prin care sa zica ca a primit banii pot sa merg cu el in instanta ca instanta sa ia act ca ne-am impacat (iese din discutie actul notarial pt ca nu vrea sa mergem la notar)
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 10:00, 6 Ianuarie 2009
Nu inteleg de ce partea vatamata refuza sa mergeti la notar ,daca vrea sa va impacati.Subscriu celor ce te-au indrumat,si ia-ti avocat iar banii sa ii dai inainte de sedinta de judecata,in asa fel incat sa nu existe probleme.Pt.o asemenea speta,un avocat nu iti ia mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare tamasanu67 tamasanu67 am o matusa sora cu tatal meu care vrea sa-mi vanda casa.sotul a decedat acum 8 ani si are o fiica din prima casatorie despre care matusa nu stie ... (vezi toată discuția)
Talharie in doi geo4ever@yahoo.com geo4ever@yahoo.com la o altercatie 2 baieti lau batut pe un altul si ia luat suma de 80 de lei si cateva cutii cu petarde.ei akm sunt in prelungirea arestului arestului preventiv ... (vezi toată discuția)
e vatamare corporala? Gyna84 Gyna84 in urma cu o luna sotul meu a avut un acident de masina cu un biciclist.evenimentele s-au petrecut astfel: sotul meu circula pe drumul cu prioritate; intr-o ... (vezi toată discuția)