avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie in suma fixa sau cota procentuala?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie in suma fixa sau cota procentuala?

Am primit citatie de la Judecatorie pt actiunea de majorare pensie deschisa de mine. Trebuie sa mentionez daca vreau majorare in suma fixa sau cota procentuala. Eu am deja 33% pentru doi copii, fapt care reiese clar din documentele depuse. Pe de alta parte, fostul meu sot este navigator si nu declara decat venitul in lei, iar pe cel in euro zice ca-l inventez eu, desi am depus la dosar copie dupa contract cu venitul in valuta. Urmeaza sa se convinga instanta de adevarul spuselor mele dupa ce primeste raspunsurile la adresele sugerate de mine.
Intrebarea mea este daca e mai bine sa cer o suma fixa? Pentru ca am impresia ca mi se sugereaza asta.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 21:13, 12 Aprilie 2012
Buna seara! Am avut azi infatisarea la actiunea de majorare si s-a dat termen pentru a-l chema pe fostul sot , navigatorul, la interogatoriu, cu mentiunea ca trebuie sa se prezinte personal. Eu cerusem pensia in suma fixa. Este posibil sa fie de bun augur faptul ca a fost chemat la interogatoriu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutia data in civil ma poate ajuta in penal pt pensia copiilor? Livica Livica Fostul sot, navigator, a declarat venitul net de aprox 900 lei lunar desi venitul in euro e foarte mare si nu e diurna, puteti exclude varianta asta. Am ... (vezi toată discuția)
Politistul care face cercetarea in dosarul penal impotriva fostului sot se teme. e posibil asa ceva ? Livica Livica Am facut o plangere impotriva fostului sot, navigator, pentru ca plateste o pensie derizorie, in localitatea in care locuiesc eu pentru ca unde locuieste el a ... (vezi toată discuția)
Mesaj pentru mamele care se lupta pentru drepturile copiilor lor Livica Livica Mesajul meu este in special pentru sotiile de navigatori, care dupa divort nu sunt interesati decat sa-si insele copiii pe care pretindeau ca-i iubesc. Toata ... (vezi toată discuția)