avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta presedentiala

Buna ziua tuturor! In baza carui fapt o instanta judecatoreasca da aceasta ordonanta presedentiala? O poate cere chiar si un parinte denaturat si i se va accepta? sau cum functioneaza? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: catacata2011 , utilizator 13:35, 5 Aprilie 2012
Este vorba despre incredintare minor ! reclamanta a facut cerere pentru ordonanta presedentiala iar la al 3-lea termen sau audiat 2 martori care sau dovedit a fi mincinosi. Ce se va intampla in acest caz?
Dovada marturiei mincinoase poate fi certa doar daca martorul este condamnat, pe baza hotararii definitive. S-a intamplat acest lucru, sau doar credeti dvs. ca sunt martori mincinosi?
Ordonanta presedintiala se poate admite daca este cazul sa se ia masuri urgente, deci nu are cum sa dureze luni de zile.
Da tocmai,, cererea a fost depusa pa data 26/01/2012 iar astazi a fost a 4-tra infatisare unde au fost audiati si 2 martori la cererea reclamantei. Avocata care ma reprezinta pe mine a dovedit in fata instantei cu probe ca martorii (sora si cumnatul) reclamantei au mintit in fata instantei.
puteti face plangere pentru marturie mincinoasa.
puteti aduce si dvs. martori in sprijnul pozitiei dvs.
Va multumesc doamna avocat dar nu ar trebui ca instanta sa se autosesizeze in acest sens?

Alte discuții în legătură

Despre ordonanta presidentiala corigherghe corigherghe Se poate \"incepe\" o ordonanta presidentiala pentru stabilirea domiciliului unui minor, in cazul in care exista riscul de a fi luat de celalalt parinte? (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala abby abby Este competenta instanta de judecata sa se pronunte asupra unei cereri dee ordonata presedintiala cand sotii sunt despartiti in fapt, nu s-a initiat actiunea ... (vezi toată discuția)
Unde pot depune cererea de ordonanta... Cezar66 Cezar66 Pot depune cererea de ordonanta prezidentiala la alta instanta (adica nu la cea de care apartine domiciliul paratului ) ? (vezi toată discuția)