avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita.

Buna ziua! As avea o intrebare legata de executare silita, va voi povesti pe scurt speta.
In apel s-a dat admis actiunea apelantului prin care intimatul a fost obligat la plata unei sume de bani (550.000 ron) si s-a dispus investirea cu formula executorie.In data de 9.03.2012 s-a incuviintat executarea silita a debitorului. Intrebarea mea este daca hotararea mai poate fi atacata sau se poate suspenda executarea silita a paratului. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DANAROT , utilizator 17:34, 31 Martie 2012
Ok multumesc frumos pentru raspuns (chiar si ipotetic) , am inteles mesajul dvs oricum si apreciez. O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea cautiunii andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a admis contestatia la executare si a anulat executarea silita prin hotarare irevocabila. Comunicarea inca nu am primit-o dupa ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii in apel steflea steflea Buna ziua , Am facut apel la decizia primei instante , in cazul unei contestatii le executare , executarea fiind suspendata in baza platii unei cautiuni ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pt recuperare creanta midaria1 midaria1 Buna, In urma unui partaj s-a dispus ca fostul sot sa mi plateasca 32500 E. Am facut hotararea definitiva si irevocabila si am investit-o cu formula ... (vezi toată discuția)