avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Modificare partiala sau totala act - intrunirea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Modificare partiala sau totala act - intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii

daca cineva modifica partial sau total un act pentru a se sustrage urmariri penale se considera fals in acte? fals sub semnatura privata? sau ? ce artcol din cp apartine acestei fapte?
un raspuns din partea ssm bucuresti //avind in vedere aspectele prezentate de d-voastra , in masura in care considerati ca sa comis o fapta de natura penala ,va rugam sa va adresati organelor competente , institutia noastra neavind atributi de cercetare a acestor aspecte // referitor la aspectul uzului de fals pentru a se sustrage urmariri penale conform articilului 37-38 din legea 319 2006 bravo inspector general de stat ...... va multumesc pt incompetenta d-voastra
inca o data cer scuze tuturor nici odata nu am vrut sa fac referire la tot ce am scrisaici celor care mau sprijinit si indrumat va multumesc tuturor care mati dat indrumare si sprijin dac am gresit de vina este situatia in care am ajuns datorita unor imprejurari create de alti voit sau nevoiti de sistemul in care ne prefacem cal schimbam MULTUMESC AVOCAT.NET MULTUMESC TUTUROR
buna ziua iata dupa aproape un an nu prea am rezolvat nimic revin cu un amanunt nu lipsit de importanta atunci cind mi sau modificat documentele persoana care a facut acest lucru este UN FOST CADRU MILITAR grad maior in rezerva ias da numele da incalc reguli si asa am incalcat o gramada astazi e vinerea mare la catolici noroc ca nui si la ortodoxi pacatul e mai mic .in 2011 vinerea mare era comuna la ambele religii exact in vinerea mare miau incheiat procesul verbal de constatare(comisia angajatorullui) oare au pacatuit? eu zic ca da ramane de vazut acuma itm timis cind termina de refacut? nu mas mira sa se repete ,Atunci au inceput sa-l scrie martia si lau incheiat vinerea mare se grabeau duminica era pastele .Majoritatea angajatilor erau catolici numai eu cu cel care mia falsificat eram ortodox ,find maior in rezerva nu cred ca avea citusi de putina credinta PASTE FERICIT tuturor utilizatorilor
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2013
comerciantu, utilizator
Insistati sa grabeasca ancheta penala.
Aveti acest drept in mod incontestabil.
astazi voi merge la avocat depun niste acte cu situatia in care ma aflu chiar si imposibilitatea de a ma recupera din cauza privari de drepturi din partea unor instituti abilitate pt recuperare si reconversie profesionala .Drepturi avem o gramada doar ca sint doa pe hirti ele nu se respecta ,pur si simplu nu esti bagat in seama Toate cele bune

Alte discuții în legătură

Securitatea in munca comerciantu comerciantu ancheta facuta de organele cercetare penala trebuie sa fie independenta de cea facuta de comisia de la ssm? in cazul unui accident de munca cu incapacitate ... (vezi toată discuția)
Expertiza medico legala comerciantu comerciantu expertiza medico legala se dispune doar la cererea organului de cercetare penala? in cazul accidentelor de munca cu incapacitate temporara in cazul meu 175 ... (vezi toată discuția)
Boala profesionala,infirmitate,invaliditate sau? comerciantu comerciantu dupa anumite probleme medicale in urma unui accident de munca am devenit inapt pt a practica meseria respectiva motivele medicale care au dus la acest ... (vezi toată discuția)