avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am raspundere?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am raspundere?

Buna ziua!Sunt pus in fata unei situatii si nu stiu ce sa cred,cum este legal...am semnat un proces verbal de autorizare a continuarii lucrarilor pe o anume data..iar dupa 4 zile am semnat si un cim cu firma respectiva...in caz de raspundere patrimoniala raspund pt semnatura mea chiar daca in data cind am semnat nu eram angajat?sau raspund din momentul semnarii cim..?
Cel mai recent răspuns: manuel26 , utilizator 18:24, 27 Noiembrie 2008
pai din punctul 1 reiese ca tre sa am calitatea de salariat...si sunt dat in judecata pt niste lucrari efectuate si pt un proces verbal cind nu aveam contract de munca,nu aveam nici calitatea de salariat..poate fi tras la raspundere patrimoniala si nu penala sau orice altceva,pt lucrarile efectuate pina la semnarea cim?asta ma intereseaza!va multumesc!
Numai daca aveati calitatea de salariat veti putea raspunde patrimonial.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere patrimoniala! razvandicu razvandicu As dori sa va cunosc parerea la urmatoarea problema!Ca sa existe raspundere patrimoniala a salariatului trebuie sa existe un prejudiciu real adus ... (vezi toată discuția)
Raspundere patrimoniala a salariatului - rog urgent raspuns cati81 cati81 Buna! Am lucrat acum 2 ani ca sef de magazin la o firma destul de cunoscuta. In momentul angajarii, m-au condus in magazin, m-au prezentat ca noua sefa si ... (vezi toată discuția)
Raspundere patrimoniala! mihaila ionut mihaila ionut Sper sa ma ajutati si pe mine intr o problema!Am lucrat la o societata aproximativ 2 sapt fara cim si dupa asta am semnat un cim!Acum e posibil sa fiu in ... (vezi toată discuția)