avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... postul detaliat in fisa postului trebuie sa corespunda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

postul detaliat in fisa postului trebuie sa corespunda organigramei?

Doresc din partea celor care cunosc acest aspect, a-mi da prin intermediul acestui sait o parere.Mentionez ca pana la data de 12.10.2008 am fost incadrata ca functionar-administrativ in cadrul serviciului RUSOA(resurse umane), iar in data de 13.10.2008 am primit o instiintare(COMUNICARE) caci incepand cu aceasta data sant trecuta in cadrul unui alt birou- birou Aprovizionare pentru o perioada de 2 luni.Cu aproximativ 2 saptamani inainte de a expira termenul din acea instiintare primesc Fisa Postului pe aceelasi post dar in cadrul biroului Aprovizionare, birou in cadrul caruia dupa Organigraga nu exista asemenea post.INTREBARILE MELE SANT :POT SEMNA FISA POSTULUI IN CONDITIILE IN CARE IN CADRUL ACESTUI BIROU NU EXISTA POSTUL MEU CONFORM ORGANIGRAMEI?ESTE NORMAL SA MI SE DEA O ALTA FISA A POSTULUI IN CONDITIILE IN CARE AM PRIMIT O INSTIINTARE(DELEGARE) SAU CEEA CE TREBUIAU SA_MI DEA ERA O DECIZIE,UN ACT ADITIONAL LA CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters51068 , utilizator 21:47, 28 Noiembrie 2008
Faptul ca semnati sau nu fisa postului nu are nici o relevanta cu privire la "restructurarea" dumneavoastra ulterioara.
Puteti fi concediata ulterior indiferent de acceptarea / refuzul postului.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare sau schimbarea locului de munca fara acordul angajatului ContSters21696 ContSters21696 Personal am o problema, si as vrea sa aflu si alte pareri. De 2 ani sunt consilier juridic in cadrul Compartimentului Achizitii. In luna septembrie ma aflam ... (vezi toată discuția)
Rog din suflet un sfat cristina_mihaela cristina_mihaela In situatia DELEGARII PENTRU 60 DE ZILE IN CADRUL ALTUI BIROU, in situatia in care persoanei in cauza i se face o noua FISA A POSTULUI semnata de ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional ginnyy ginnyy Un salariat refuza semnarea actului aditional de schimbare a locului muncii. Intradevar, actul a fost intocmit si transmis spre semnare cu intarziere mare, ... (vezi toată discuția)