Buna ziua ,
Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, mi-au facut contract pe perioada determinata de 5 luni pana in 31.05.2012 .Eu sunt insarcinata a doua oara si in luna august pe 20 ale lunii trebuie sa nasc . Nu pot beneficia de intrarea in concediu prenatal adica cele 126 zile, le impart sa ramana 42 zile dupa nastere si as vrea sa intru din iunie ? Trebuie sa am neaparat 6 luni lucrate inainte sa intru in acest concediu sau sa am 6 luni cotizate ?Cum este legea? TREBUIE SA-MI MAI PRELUNGESC CONTRACTUL DE MUNCA ? Mi-au spus ca pot sa mi-l mai prelungeasca pana la sf lunii iunie .
2.Daca prelungesc contractul pana la sfarsitul lunii iunie si eu intru in concediul asta de 126 zile inainte sa expire contractul cu o saptamana sa zic ESTE OBLIGAT ANGAJATORUL MEU ( O MULTINATIONALA DESIGUR) sa-mi accepte concediile medicale de la medic ?
Da,dar problema e la ei ca nu vor sa îmi plătească prenatalul ca nu am cele 6 luni lucrate si spun ei ca nu pot intra in concediu dacă nu am înainte 6 luni lucrste
Bună ziua. Am o întrebare. Sunt angajata de 3 luni, și sunt însărcinată în 8 săptămâni (2luni). Pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului (2ani), dacă mai am lucrat încă 10 luni la alta firma din 15 septembrie 2018-18iulie2019? Sau trebuie sa fie la aceeași firma?
Prenatal
laura2014
buna seara!am si eu intrebare:sunt insarcinata in 7luni pe data de 12septembrie2013 ar trebui sa nasc,Pe cartea de munca am intrerupere o luna de la ... (vezi toată discuția)