Un avocat mi-a cerut 1000 ron contravaloarea in lei a unui bilet de avion pentru a pleca la munca in Anglia.Avocatul are firma de avocat ...cu litera C (consultant).Nu am semnat nici un contract nici nu mi-a prezentat vreunul prin mail sau ...altfel.A mai cerut o suma de 210 Lire pentru o asigurare ...ulterioara .Nu am atâţia bani !Mi-a cerut un nr. de cont,i-am dat...ma tot amana .Ce pot face ?
Cu tot respectul...cum să-i solicit ,,un contract de asistenta juridică '' ?Pentru ce ?
El nu mi-a cumparat niciodată vreun bilet de avion spre Anglia .M-am interesat si a spus ca ori facewm misto de (fata de la agentie ) ,ori ceva nu e in regula cu acel nr de tel. Deci nu sunt singurul !Artur de la Satu Mare are la el 700 euro de recuperat !U n baiat din Botosani
e tot amanat continuu ...la fel !Eu vreau decat bani sa pot pleca in alta parte la munca !El se ocupa cu altele ...imprumuturi bani ....Ajutati-ma vă rog !Nu mai am liniste in familie de 2 saptamani,saptămâna MARE ?
Aveti posibilitatea, in acest caz, sa formulati plangere impotriva lui la baroul de avocati de care apartine. Mai ales daca sunt si alte persoane pagubite ...
Inselat de avocat
MarianSV
Ma numesc T. Marian si un anume domn avocat T.D. incearca sa ma insele.Lucrurile stau cam asa: mi s-a deschis un dosar penal pentru o infractiune la volan ... (vezi toată discuția)