avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... recuperare bani de la avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

recuperare bani de la avocat

Un avocat mi-a cerut 1000 ron contravaloarea in lei a unui bilet de avion pentru a pleca la munca in Anglia.Avocatul are firma de avocat ...cu litera C (consultant).Nu am semnat nici un contract nici nu mi-a prezentat vreunul prin mail sau ...altfel.A mai cerut o suma de 210 Lire pentru o asigurare ...ulterioara .Nu am atâţia bani !Mi-a cerut un nr. de cont,i-am dat...ma tot amana .Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:51, 16 Aprilie 2012
Solicitati-i incheierea unui contract de asistenta juridica in care stabiliti ferm termenul de rezolvare a problemei dvs.
Cu tot respectul...cum să-i solicit ,,un contract de asistenta juridică '' ?Pentru ce ?
El nu mi-a cumparat niciodată vreun bilet de avion spre Anglia .M-am interesat si a spus ca ori facewm misto de (fata de la agentie ) ,ori ceva nu e in regula cu acel nr de tel. Deci nu sunt singurul !Artur de la Satu Mare are la el 700 euro de recuperat !U n baiat din Botosani

e tot amanat continuu ...la fel !Eu vreau decat bani sa pot pleca in alta parte la munca !El se ocupa cu altele ...imprumuturi bani ....Ajutati-ma vă rog !Nu mai am liniste in familie de 2 saptamani,saptămâna MARE ?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
ianis66, utilizator
Aveti posibilitatea, in acest caz, sa formulati plangere impotriva lui la baroul de avocati de care apartine. Mai ales daca sunt si alte persoane pagubite ...
Exista un ,,model'' de plangere dupa care trebuie sa ma ghidez pentru a formula aceasta ?
Nu este un model standard, efectiv va expuneti nemultumirea asa cum stiti dvs. Nu uitati sa va inscrieri datele de contact pentru a primi un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce adresa fac plangere impotriva unui avocat care nu-mi restituie banii. ianis66 ianis66 Buna .Avocatul este din Bucuresti cu adresa,CUI etc.Care este adresa baroului unde sa ma adresez,sau unde depun aceasta plangere ? (vezi toată discuția)
Am fost inselat de un avocat din baroul bucuresti. mariussavina mariussavina Am fost inselat de catre un avocat din cadrul baroului Bucuresti. Inteleg ca nu pot sa postez numele aici, dar o s-o fac in alte forumuri sau in PM. I-am ... (vezi toată discuția)
Inselat de avocat MarianSV MarianSV Ma numesc T. Marian si un anume domn avocat T.D. incearca sa ma insele.Lucrurile stau cam asa: mi s-a deschis un dosar penal pentru o infractiune la volan ... (vezi toată discuția)