avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu administratorul de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu administratorul de bloc

Buna ziua, am o nelamurire legata de uscatoria bloculuiin care locuiesc. Sunt propietara unui apartament la etajul 9 din 10, deasupra mea se afla uscatoria blocului. Administratorul doreste sa inchirieze o camera din aceasta uscatorie. Stiu ca trebuie sa inchieie un contract aprobat de Consiliul de Administratie si de 50+1% locatari. El are acest procentaj, insa daca eu propietar afectat din vecinatatea uscatoriei nu sunt de acord cu aceasta inchiriere, ea se mai poate face. Si unde ma pot adresa pentru a face o plangere legata de nemultumirea serviciilor oferite de administrator, mai presus de Consiliu de Administratie. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Locatar59 , utilizator 12:56, 19 Aprilie 2012
Tocmai am depus o cerere catre Presedintele Asociatiei de Proprietari prin care solicit o copie dupa contractul de inchiriere a unei camere din uscatorie. In cat tmp trebuie sa imi raspunda, sa imi aprobe aceasta cerere. El mi-a spus ca in 30 de zile. Este corect. Va multumesc.
In primul rand ca nu trebuie sa va aprobe cererea, ci trebuie sa va raspunda la ea. Da, in 30 zile!
In al doilea rand, chiar daca exista contract de inchiriere, asta trebuia sa se petreaca si cu semnatura dv., ca proprietar direct afectat, asa cum scrie in articolul de lege pe care vi l-am citat mai sus.
Dar pe dv., intreb, de ce va deranjeaza inchirierea uscatoriei?
Ma deranjeaza inchirierea uscatoriei pentru ca administratorul sta vis a vis de uscatorie si intre cele doua apartamente exista o usa, asa este constructia blocului si el inchide aceasta usa si fura curentul si apa din uscatorie, cheltuieli pe care le plateste toata lumea, si are si atitudinea de dictator, el face si spanzura pe scara si toata lumea trebuie sa faca ce zice el.

El toata vara a folosit uscatoria pentru a face gratare, va dati seama ca tot fumul a ajuns in apartamentul meu, fiind vara geamurile erau deschise.
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)
Proces civil inundare vecin (firma) roxana4891 roxana4891 Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament situat deasupra uscatoriei blocului; care a fost inchiriata de catre asociatia de proprietari unei firme; dar fara ... (vezi toată discuția)
Probleme privind inchirierea uscatoriei blocului ciocoloty ciocoloty Buna ziua, locuiesc intrun bloc cu 4 etaje de 60 de apartamente(15 pe scara), doresc sa inchiriez uscatoria scarii in care lucuiesc situata la parterul ... (vezi toată discuția)