avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot fi considerata persoana cu interese legitime in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fi considerata persoana cu interese legitime in acest caz? plangere penala impotriva notarului?

BUNA SEARA ! O BATRANA A FACUT CONTRACT DE INTRETINERE CU O FAMILIE ,IN 2009 ,IAR DUPA CATEVA LUNI , NEMULTUMITA A MERS LA UN AVOCAT SI A CERUT REZILIEREA CONTRACTULUI .DUPA CATEVA LUNI AM APARUT EU , CERANDU-MI AJUTORUL SI MI-A FACUT TESTAMENT. CAND FAMILIA RESPECTIVA AFLA , UNUL DIN EI , VINE IN CASA PESTE BATRANA SI O BAT . AU FOST MARTORI CARE AU AUZIT VOCEA INTRETINATOAREI IN CASA , ALTUL A VORBIT CU EA LA TELEFON,EU AM AJUNS LA 5 MINUTE , AM GASIT-O SINGURA PE BATRANA , PLINA DE SANGE , AM CHEMAT POLITIA , S-AU FACUT POZE , A DUS-O SALVAREA, MEDICUL LEGIST A DAT 6-7 ZILE DE INGRIJIRI , SI AM FACUT SI PLANGERE PENALA IMPOTRIVA FEMEII CARE A BATUT-O PE BATRANA .DUPA 2 LUNI BATRANA MOARE,EU RAMANAND MOSTENITOARE LEGATARA UNIVERSALA. DECI , DOSARUL A AJUNS LA PARCHET , PROCURORUL I-A DAT AMENDA ADMINISTRATIVA DAR FIIND NEMULTUMITA TOT EA , A FACUT PLANGERE IMPOTRIVA ORDONANTEI PROCURORULUI SI JUDECATORUL IN CELE DIN URMA A REINCADRAT FAPTA, DECLARAND CA NU EA E FAPTASA !TIN SA MENTIONEZ CA E SOTIA UNUI AVOCAT DIN ORAS SI MI-A SI TRANSMIS ATUNCI CA O SCAPA !ACUM , EU SUNT DISPERATA ! BATRANA E MOARTA , NU ARE ALTE RUDE , STIU CA E O FACATURA SI NU STIU CE SA FAC MAI DEPARTE ! AM DREPTUL SA CONTEST DECIZIA JUDECATORULUI ? EU AM INGRIJIT-O DUPA BATAIE , PANA A MURIT , EU SUNT MOSTENITOAREA PRIN TESTAMENT SI MAI ALES NU VREAU CA SOLUTIA JUDECATORULUI CARE A DECIS CA E NEVINOVATA SA MA AFECTEZE IN DOSARUL PRIVIND REZILIEREA CONTRACTULUI, MAI ALES CA TOTI MARTORII AU DECLARAT ADEVARUL , CA EA A BATUT-O PE BATRANA ?DAR NU VREAU SA RAMANA SOLUTIA ASA , VREAU SA SE FACA DREPTATE ! CE MA SFATUITI ? VA ROG DIN SUFLET , AJUTATI-MA CU UN RASPUNS ! MULTUMESC SI VA RESPECT ! BALICA
Fiind autentic si dvs sustinand ceea ce sustineti , testamentul lor poate fi atacat Numai prin inscriere in fals.
dl avocat
Din cate am inteles exista si o actiune in rezilierea contractului de intretinere....
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2012
ContSters141818, utilizator
Daca proprietatea s-a transmis in ziua in care s-a facut testamentul, testamentul nu ajuta.

Dupa parerea mea nu veti avea sanse doarece notarul nu si-a riscat pielea ca sa faca un fals.
Puteti insa sa incercati ca sa va lamuriti fara dubiu.

Persoana putea semna fara sa stie ce semneaza insa acest lucru va fi extrem de greu de dovedit, atat de greu incat nu cred ca se va reusi.

Testamentul lor s-a facut in aceeasi zi ! Al meu dupa 1 an !Am spus ca notarul s-a luat de cap cand a vazut ca exist si eu si m-a rugat sa nu-l var mai rau in rahat !Exista un proces de reziliere a contractului de intretinere inceput de batrana in timpul vietii ! Eu sunt acum partea reclamanta si s-a deschis si succesiunea mostenirii ! Eu am testamentul ultim , autentic si nerevocat !Oricum vad ca nu ati fost atent la toate detaliile pe care le-am dat ! Multumesc , dar nu va mai deranjati ! O seara placuta !
Da ati inteles bine ! Intrebarea mea era , dupa cele relatate , daca am motive sa-i fac plangere penala notarului ?! Multumesc pt. atentia acordata !
Eu intai v as indrepta spre o plangere facuta la Camera Notarilor Publici de pe raza unde functioneaza notarul. Vedeti ce se solutioneaza la nivel de Consiliu de disciplina si mai apoi daca nu sunteti multumit de decizia lor ....actionati in continuare....

Alte discuții în legătură

Testament vicuta vicuta O persoana din sat nu are copii,frati,parinti sau alte rude apropiate.Fiind vecini mergem des la acea persoana si o ajutam la nevoie. Aceasta apropiere a dus ... (vezi toată discuția)
Testament gykone gykone Buna ziua, am si eu o intrebare va rog frumos, intretinem o batranica care este vaduva , nu are copii, are un frate si o sora care stau in orase diferite si ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu uzufruc viagerl la persoana cu inceput de alzheimer AdrianaAdryana AdrianaAdryana Buna ziua, ma intereseaza procedurile prin care as putea incheia un contract de intretinere cu uzufruct viager cu bunica mea (sau alt act care sa nu fie ... (vezi toată discuția)