avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot fi considerata persoana cu interese legitime in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fi considerata persoana cu interese legitime in acest caz? plangere penala impotriva notarului?

BUNA SEARA ! O BATRANA A FACUT CONTRACT DE INTRETINERE CU O FAMILIE ,IN 2009 ,IAR DUPA CATEVA LUNI , NEMULTUMITA A MERS LA UN AVOCAT SI A CERUT REZILIEREA CONTRACTULUI .DUPA CATEVA LUNI AM APARUT EU , CERANDU-MI AJUTORUL SI MI-A FACUT TESTAMENT. CAND FAMILIA RESPECTIVA AFLA , UNUL DIN EI , VINE IN CASA PESTE BATRANA SI O BAT . AU FOST MARTORI CARE AU AUZIT VOCEA INTRETINATOAREI IN CASA , ALTUL A VORBIT CU EA LA TELEFON,EU AM AJUNS LA 5 MINUTE , AM GASIT-O SINGURA PE BATRANA , PLINA DE SANGE , AM CHEMAT POLITIA , S-AU FACUT POZE , A DUS-O SALVAREA, MEDICUL LEGIST A DAT 6-7 ZILE DE INGRIJIRI , SI AM FACUT SI PLANGERE PENALA IMPOTRIVA FEMEII CARE A BATUT-O PE BATRANA .DUPA 2 LUNI BATRANA MOARE,EU RAMANAND MOSTENITOARE LEGATARA UNIVERSALA. DECI , DOSARUL A AJUNS LA PARCHET , PROCURORUL I-A DAT AMENDA ADMINISTRATIVA DAR FIIND NEMULTUMITA TOT EA , A FACUT PLANGERE IMPOTRIVA ORDONANTEI PROCURORULUI SI JUDECATORUL IN CELE DIN URMA A REINCADRAT FAPTA, DECLARAND CA NU EA E FAPTASA !TIN SA MENTIONEZ CA E SOTIA UNUI AVOCAT DIN ORAS SI MI-A SI TRANSMIS ATUNCI CA O SCAPA !ACUM , EU SUNT DISPERATA ! BATRANA E MOARTA , NU ARE ALTE RUDE , STIU CA E O FACATURA SI NU STIU CE SA FAC MAI DEPARTE ! AM DREPTUL SA CONTEST DECIZIA JUDECATORULUI ? EU AM INGRIJIT-O DUPA BATAIE , PANA A MURIT , EU SUNT MOSTENITOAREA PRIN TESTAMENT SI MAI ALES NU VREAU CA SOLUTIA JUDECATORULUI CARE A DECIS CA E NEVINOVATA SA MA AFECTEZE IN DOSARUL PRIVIND REZILIEREA CONTRACTULUI, MAI ALES CA TOTI MARTORII AU DECLARAT ADEVARUL , CA EA A BATUT-O PE BATRANA ?DAR NU VREAU SA RAMANA SOLUTIA ASA , VREAU SA SE FACA DREPTATE ! CE MA SFATUITI ? VA ROG DIN SUFLET , AJUTATI-MA CU UN RASPUNS ! MULTUMESC SI VA RESPECT ! BALICA
Da , inteleg , dar ce n-am precizat e ca partea adversa e avocat( el profeseaza , eu am doar facultatea facuta ) ,ei cu disperare incearca sa ma termine ( in cazul asta , ajutat de notar ), si aici in oras nu vad rezolvare ! Voi pierde timp cu asteptatul raspunsului si rezultatul ma gandesc care va fi !Am mai facut o plangere la barou , pt. avocat si nu dau raspuns pana la terminarea procesului de reziliere ! Deci ? Prefer sa fac direct la Curtea de apel , unde mai este un dosar pe rol ,ca , au violat si domiciliul batranei dupa decesul acesteia !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament vicuta vicuta O persoana din sat nu are copii,frati,parinti sau alte rude apropiate.Fiind vecini mergem des la acea persoana si o ajutam la nevoie. Aceasta apropiere a dus ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu uzufruc viagerl la persoana cu inceput de alzheimer AdrianaAdryana AdrianaAdryana Buna ziua, ma intereseaza procedurile prin care as putea incheia un contract de intretinere cu uzufruct viager cu bunica mea (sau alt act care sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Testament gykone gykone Buna ziua, am si eu o intrebare va rog frumos, intretinem o batranica care este vaduva , nu are copii, are un frate si o sora care stau in orase diferite si ... (vezi toată discuția)