avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata muncii prestate in Belgia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata muncii prestate in Belgia

In luna decembrie (13.12.2011) am plecat in Belgia cu contract de munca (perioada nedeterminata) facut pe Romania, dar munca se presta in Belgia.Am lucrat 2 luni jumatate si nu am primit banii decat pe primele 2 saptamani lucrate in luna decembrie.Pe ianuarie si februarie, nu am primit nimic nici pana in ziua de azi.Ce credeti ca ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 8 Aprilie 2012
el din cate vad are o gramada de capete de acuzare .Eu am avut si un accident cu el nea rasturnat cu masina , care ar fi sansele ca eu sa castig tinand cont la ce am scis mai sus si la ce am patit cu el (mai are procese de inselaciune el )
Nu cred ca veti putea primi un raspuns concret la aceasta intrebare ... sanse sunt atat de castig, cat si de pierdere .. depinde si de probatoriul administrat in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediului de odihna Marius201390 Marius201390 Buna ziua! Am lucrat la o firma timp de 8 luni iar cand am plecat din firma mi-am facut cere de incetare a C.I.M. conform art 55 lit. b si am cerut si ... (vezi toată discuția)
Primesc bonurile de masa? larafabian larafabian Am lucrat cu cim la o s.c. si am plecat cu lichidare la zi, cim a incetat cu acordul partilor. Societatea acorda bonuri de masa. Pe ultima luna insa, datorita ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Enavas Enavas Buna ziua. Sotul meu lucra ca sef de tura la o firma de paza, avand in dotare masina de serviciu. In ture de 12 cu 24. La iesirea din tura, insotit de doi ... (vezi toată discuția)