avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trimiterea in judecata !!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trimiterea in judecata !!

buna ziua as dori sa va adresez o intrebare acum 2 ani si o luna s-a inceput urmarirea penala impotriva mea dar nu am fost trimis in judecata am avut interdictia de a nu parasi tara toata aceasta perioada .Din punct de vedere legal imi mai pot pune interdictia aceasta in continuare ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:19, 12 Aprilie 2012
Durata Interdictiei se stabileste in functie de acuzatie.
Trebuie stiut exact care este acuzatia pentru a se stii care este pedeapsa prevazuta de lege.
Puteti face oricand cerere de revocare.
Daca s-a depasit termenul de 2 ani nu se mai poate prelungi.
Daca se va prelungi solicitati revocarea.
Insa nu cred ca vor mai prelungi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,va rog cat timp poate tine interdictia de a nu parasi tara ? DANY2011 DANY2011 buna ziua , daca stie cineva in cursul urmaririi penale cat timp poate dura interdictia de a nu parasi tara ? Va multumesc !!! (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva Bucur Diana Bucur Diana Acum 10 luni prietenul meu a lovit pe cineva cu masina in timp ce cobora o panta si a ramas fara frane. Din cate am inteles ulterior era o masina folosita doar ... (vezi toată discuția)
Termenul rezonabil ROMANIAlibera ROMANIAlibera SOTUL MEU DE2 ANI ESTE TOT PE AREST PREVENTIV.CAT ESTE TERMENUL REZONABIL PT A FII JUDECAT DEFINITIV O PERSOANA INCARCERATA? (vezi toată discuția)