avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recurs- program de vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recurs- program de vizita minor

Buna seara,

Am dori sa stiu daca pot sa fac recurs la o solutie data intr-un proces pt vizitare minor. Copilul are 1 an si 2 luni, e alaptat, are un program bine stabilit care include zilnic o ora de recuperare fizica, iar judecatorii tin cont, se pare, doar de drepturile tatalui, nicidecum de interesul superior al copilului.
Admite apelul. Schimbă sentinţa în sensul că încuviinţează ca reclamantul să aibă legăturii personale cu minora prin luarea acesteia la domiciliul său, în primul şi al treilea sfărşit de săptamână din lună, în zilele de sâmbătă şi duminica între orele 10 - 16, a doua zi de Peşte şi în prima zi de Crăciun, între aceleaşi ore, cu obligaţia de a readuce minora la domiciliul pârâtei. Menţine dispoziţiile sentinţei privind cheltuielile de judecată. Cu recurs. Pronunţată în şedinţa publică din 09.04.2012.
mentionez faptul ca sentinta procesului era de 2 ori pe sapt, cate 4 ore, de la 10 la 14, in conditiile in care copilul trebuie sa doarma la pranz si acest lucru este posibil doar la san.
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:44, 11 Aprilie 2012
Ati probat in instanta ca tatal bea, e violent sau se drogheaza si instanta nu a fost interesata?

Ziceti sa ati dori ca cel mic sa aiba o relatie cu tatal, ce program ati cerut la fond ?, am inteles ca in caile de atac nu va puteti schimba cererea, ca ma gandeam la vizita la domiciliul dvs pana ce cel mic implineste sa zicem.. 3 ani si apoi il poate lua si la domiciliul lui.

Sper sa obtineti la recurs cum e mai bine pt copil si pt dvs, ca parinti
Credeti ca daca m-as duce cu borcanelul steril pt urina sau cu o seriga pt sange, m-ar baga cineva in seama??? iar faptul ca este violent a determinat instanta sa hotarasca luarea copilului la domiciliul sau si privarea acestuia de orele de somn in cele 4 zile.
Se pare ca, asa cum mi-a spus acum cateva luni, poate ajunge la orice judecator din tara asta, si asa a facut. Renunt la recurs, imi consum energia si imi lipsesc copilul de atentie in zadar.

Va multumesc mult entru indrumari si lamuriri!

Numai bine!
Daca copilul este obisnuit sa adoarma la san, el nu va dormi in timpul vizitei la domiciliul tatalui ori, daca copilul plange dupa mama, ii va administra somnifer, din orgoliu, pentru a nu apela la Dvs. si a nu va da dreptate; in final, daca copilul va avea probleme dupa vizita la el, tot Dvs. veti fi invinuita, ca nu ati avut grija de el.
Nu renuntati asa usor, mergeti la psihiatri si adunati dovezi.
Nu toti judecatorii pot fi cumparati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita bebelus 9 luni cris999 cris999 Ma aflu in proces de divort cu sotul meu, actiune de divort intentata de acesta. Am fost nevoita sa ma mut la parintii mei, deoarece acesta nu ne-a primit la ... (vezi toată discuția)
In cazul unui divort prin culpa comuna, cu minor in varsta de ... Monamonicam Monamonicam In cazul unui divort prin culpa comuna, cu minor in varsta de 9 luni ( alaptat la san), tatal solicita sa aiba dreptul de a lua minorul cate o saptamana sau 2 ... (vezi toată discuția)
Expertiza psihiatrica mama s_nicolae s_nicolae Buna ziua, In decembrie anul trecut am divortat de fosta sotie la notariat, baiatul nostru acum in virsta de 3 ani si 2 luni fiind in custodie comuna si cu ... (vezi toată discuția)