avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... folosirea articolului 65/1 abuziv si cu rea credinta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

folosirea articolului 65/1 abuziv si cu rea credinta ....

Daca am fost concediat cu articolul 65/1 si in acelasi timp firma face angajari, inafara de procesul pe care il am pe rol in care cer anularea concedierii ca fiind ilegala, pot ataca si persoana care mi-a semnat concedierea conf art 246 CP pct c , acuzatie de abuz in serviciu contra intereselor persoanei ???
Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 11 Aprilie 2012
Mda....complicata treaba...

Daca un avocat ma poate ajuta cu un raspuns :

Se poate face ceva pentru a reduce intervalul dintre termene...Situatia in care sunt nu-mi este favorabila, dar si sa dureze procedul un an.... Stiu ca conflictele de munca se trateaza cu prioritate, intrucit e vorba de sursa de venit a unei persoane, spre deosebire de alte cauze, unde se judeca 2 vecini ...... ca gardul trebuia mai incolo cu 30 cm.....ma rog...

Paste fericit...
Da, se poate face cerere de preschimbare a termenului de judecata, in temeiul dispozitiilor art. 153 alin. (3) Cod procedura civila ...

Art.153 (3) : Termenul de judecată nu poate fi preschimbat decât pentru motive temeinice, din oficiu sau la cererea oricăreia dintre părţi. Completul de judecată învestit cu judecarea cauzei hotărăşte în camera de consiliu, fără citarea părţilor. Părţile vor fi citate de îndată pentru noul termen fixat. Dispoziţiile art. 132 ind.1 alin. (2) sunt aplicabile.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa ma pacaleasca?? lulikaa lulikaa Buna ziua, va rog, ajutati-ma si pe mine cu o problema! Am dat fostul loc de munca in judecata, am castigat acum doua luni si jum. pe fond, mi s-a trimis ... (vezi toată discuția)
Art. 261 din codul muncii arhontele arhontele Art. 261. Neexecutarea unei hotărâri judecătoreşti definitive privind plata salariilor în termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate ... (vezi toată discuția)
Hotarari executorii mb_mihaela mb_mihaela Buna seara! Sunt interesata sa imi explicati de ce o decizie care nu a fost atacata cu recurs nu poate deveni executorie? Am citit acum cateva zile ,cum ca ... (vezi toată discuția)